Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing met Marianne Glashouwer in Veenendaal

10 januari @ 09:30 - 11:30

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Op woensdag 10 januari is er in Veenendaal een lezing met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Rust vinden bij God in deze drukke wereld. De bijeenkomst vindt plaats in de Sionskerk, Adriaen van Ostadelaan 78 in Veenendaal. De aanvang is om 09.30 uur en de toegang is gratis.

Rust vinden bij God in deze drukke wereld
We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Met ons gezin, ons werk, thuis, in kerk of maatschappij. We worden voortgejaagd door de klok. Zelfs als we met pensioen zijn, dan zijn we soms nog drukker dan daarvoor! En het is meestal ook heel goed werk dat we doen. We doen het voor God, voor de kerk, ons gezin, de school van onze kinderen, vrijwilligerswerk. Maar móeten wij dat allemaal wel doen? Soms mogen we ook wel eens ‘nee’ zeggen als er een beroep op ons gedaan wordt. We kúnnen niet alles en we hóeven ook niet alles. In elke situatie van ons leven mogen we eerst aan God vragen wat Hij wil dat we doen.

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Facebookreacties
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Gegevens

Datum:
10 januari
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

christenen voor israël
Website:
info@christenenvoorisrael.nl

Locatie

Sionskerk
Adriaen van Ostadelaan 78
Veenendaal, Nederland
+ Google Maps

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s. 

Be the first to comment on "Lezing met Marianne Glashouwer in Veenendaal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*