Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opperrabbijn Binyomin Jacobs spreekt over hoe Joden de Messias zien

26/11/2017 @ 15:00 - 17:00

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

APELDOORN | Opperrabbijn Binyomin Jacobs spreekt zondag 26 november in de synagoge van Apeldoorn over de vraag hoe Joden de Messias zien.

De bijeenkomst aan de Paslaan in het centrum van Apeldoorn begint zoals bij de stichting Joodse Lezingen gebruikelijk om 15.00 uur. ‘Mensen die zich willen verdiepen in historische achtergronden over dit onderwerp kunnen ter voorbereiding de lezing die Prof. Van der Horst in 2015 voor Joodse Lezingen heeft gehouden beluisteren‘, aldus de organisatie.

Joodse Lezingen is een onafhankelijk particulier initiatief dat bijeenkomsten organiseert in de markante synagoge van Apeldoorn, die in 1960 voor het eerst in gebruik werd genomen. Bekijk de volledige en actuele agenda met sprekers op de website.

Facebookreacties
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Gegevens

Datum:
26/11/2017
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Joodse Lezingen
E-mail:
http://www.joodselezingen.nl/

Locatie

synagoge Apeldoorn
Paslaan 18
Apeldoorn,
+ Google Maps

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s. 

Be the first to comment on "Opperrabbijn Binyomin Jacobs spreekt over hoe Joden de Messias zien"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*