Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sabbatsmaaltijd en Jesaja-studie met Ariel Berkowitz

24/11/2017 @ 16:00 - 22:00

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

AALSMEER | Thora-leraar Ariel Berkowitz uit Arad komt weer naar Nederland.

De stichting Torah Resources International organiseert vrijdag 24 november een studie over het boek Jesaja. Ariel Berkowitz geeft op die dag een introductie over de profeet Jesaja. ‘November 1947 was een tijd van grote betekenis. Maar naast de geboorte van de staat Israël was er de ontdekking van de Dode Zeerollen met onder meer een complete boekrol van de profeet Jesaja. In deze studie zal Ariel een gedetailleerde introductie geven over dit Bijbelboek en de belangrijke boodschap voor het Israel van vandaag’, aldus TRI.

Ariel Berkowiz woont met zijn vrouw D’vorah in het zuiden van Israël, in Arad. Samen schreven ze het boek Torah Rediscovered, dat ingaat op de rol en betekenis van de Thora voor zowel Jood als niet-Jood.

Vertaling

De studie zal in het Engels gegeven worden. Er is geen vertaling beschikbaar.

Tijd en locatie

De studie wordt gegeven aan de Apollostraat 34 in Aalsmeer van 19:00 – 21:30 uur. Voorafgaand is er een sabbatsmaaltijd. Voor soep en challah wordt gezorgd. TRI: ‘Als een aantal personen quiche, salade, wijn e.d. meenemen wordt het een geweldige maaltijd. Graag daarvoor  overleggen met Tirtza@xs4all.nl of 0297-347018.’ De maaltijd begint om 17:30. Welkom vanaf 16:00.

Bijdrage

De avond is gratis, maar een bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld. Opgave via de website.

Check de agenda van MessiaNieuws voor meer evenementen op joods-christelijk gebied of stuur er een in via agenda[at]messianieuws.nl.  

Facebookreacties
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Gegevens

Datum:
24/11/2017
Tijd:
16:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.triholland.nl/events/introductie-jesaja-door-ariel-berkowitz/

Organisator

Torah Resources International
Website:
www.torahresourcesinternational.info

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s. 

Be the first to comment on "Sabbatsmaaltijd en Jesaja-studie met Ariel Berkowitz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*