Laden Evenementen

« All Evenementen

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem

16/10/2017 @ 10:00 - 31/03/2018 @ 16:00

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem, Israëlcentrum Nijkerk.

De tentoonstelling ‘Jubeljaar in Jeruzalem’ is wegens succes verlengd en nu vanaf 16 oktober tot en met 31 maart te beleven in het nieuwe Israëlcentrum in Nijkerk (Henri Nouwenstraat 34). We nemen u mee op een ontroerende ontdekkingstocht door de geschiedenis van deze stad. De tentoonstelling ‘Jubeljaar in Jeruzalem’ is boeiend voor jong en oud. De tentoonstelling is geopend op alle dagen behalve zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis, schoolklassen en groepen graag van tevoren aanmelden via bijeenkomst@cvi.nl of 033 24 588 24.

Facebookreacties
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Gegevens

Begin:
16/10/2017 @ 10:00
Einde:
31 maart @ 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/agenda/tentoonstelling-jubeljaar-jeruzalem/

Organisator

christenen voor israël
Website:
info@christenenvoorisrael.nl

Locatie

Israëlcentrum
Henri Nouwenstraat 34
Nijkerk, 3863 HV Nederland
+ Google Maps
Website:
https://christenenvoorisrael.nl/

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s. 

Be the first to comment on "Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*