Pagina's

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Evenementen for 29/11/2017

Lopende
€7

Christendom en antisemitisme door de eeuwen heen

07/09/2017 @ 11:00 - 06/01/2018 @ 17:00
Museum Sjoel Elburg, Graaf Hendriksteeg 2
Elburg, 8081 CH Nederland

Christendom en antisemitisme Tweeduizend jaar confrontatie Van september 2017 t/m januari 2018 presenteert Museum Sjoel Elburg een spraakmakende tentoonstelling over de complexe dynamiek tussen christendom en antisemitisme. Antisemitisme wordt meestal onmiddellijk gekoppeld aan de moord op zes miljoen joden door de nazi’s in WOII, of aan de huidige uitbarstingen van geweld tegen joden en joodse

Meer weten »

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem

16/10/2017 @ 10:00 - 31/03/2018 @ 16:00
Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34
Nijkerk, 3863 HV Nederland

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem, Israëlcentrum Nijkerk. De tentoonstelling ‘Jubeljaar in Jeruzalem’ is wegens succes verlengd en nu vanaf 16 oktober tot en met 31 maart te beleven in het nieuwe Israëlcentrum in Nijkerk (Henri Nouwenstraat 34). We nemen u mee op een ontroerende ontdekkingstocht door de geschiedenis van deze stad. De tentoonstelling

Meer weten »
+ Export Events

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s.