Pagina's

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Evenementen for 10/01/2018

Lopende

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem

16/10/2017 @ 10:00 - 31/03/2018 @ 16:00
Israëlcentrum, Henri Nouwenstraat 34
Nijkerk, 3863 HV Nederland

Tentoonstelling Jubeljaar in Jeruzalem, Israëlcentrum Nijkerk. De tentoonstelling ‘Jubeljaar in Jeruzalem’ is wegens succes verlengd en nu vanaf 16 oktober tot en met 31 maart te beleven in het nieuwe Israëlcentrum in Nijkerk (Henri Nouwenstraat 34). We nemen u mee op een ontroerende ontdekkingstocht door de geschiedenis van deze stad. De tentoonstelling

Meer weten »
09:30

Lezing met Marianne Glashouwer in Veenendaal

10 januari @ 09:30 - 11:30
Sionskerk, Adriaen van Ostadelaan 78
Veenendaal, Nederland

Op woensdag 10 januari is er in Veenendaal een lezing met Marianne Glashouwer, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover zij spreekt is: Rust vinden bij God in deze drukke wereld. De bijeenkomst vindt plaats in de Sionskerk, Adriaen van Ostadelaan 78 in Veenendaal. De aanvang is om 09.30 uur en de toegang

Meer weten »
+ Export Events

MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Heeft u een agenda-punt? Mail dit naar agenda@messianieuws.nl. Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Reclame
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval bij hetzelfde mailadres voor advertorials of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de activiteitenpagina’s.