Calendar

Print Friendly, PDF & Email
< 2018 >
Juni
 • 05
  05.Juni.Dinsdag

  Infoavond over vrijwilligerswerk bij Aleh

  19:30 -21:30
  05/06/18
  Israelcentrum nijkerk
  Henri nouwenstraat 34 3863 Hv nijkerk

  Vrijwilligerswerk bij Aleh in Israel.

  tussenjaar, sabbatical of vrije tijd over? Overweeg dan eens om vrijwilligerswerk te doen bij Aleh in Israël. Op dinsdag 5 juni om 19.30 uur vindt er in het Israëlcentrum aan de Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk weer een infoavond plaats over vrijwilligerswerk bij Aleh.

  Vrijwilligerscoördinator Simon Weststeijn van Aleh legt tijdens deze avond uit waar je als vrijwilliger terecht komt en wat er van je wordt verwacht. Daarnaast delen Nederlandse vrijwilligers tips en ervaringen over hun periode bij Aleh en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

  Wil je er bij zijn? Welkom! Laat hieronder even weten dat je komt, dan zorgen we voor iets te drinken met wat lekkers erbij.

  Bezoek ook de websites

  https://aleh.nl/vrijwilligerswerk/

  https://christenenvoorisrael.nl/agenda/infoavond-over-vrijwilligerswerk-bij-aleh/

 • 30
  30.Juni.Zaterdag

  Koor en samenzangavond in Brunssum

  19:30 -21:30
  30/06/18
  de Pelgrimskerk
  horizonstraat 73, Brunssum-Treebeek

  Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in Brunssum-Treebeek. De avond wordt  gehouden in de Pelgrimskerk, Horizonstraat 73, onder het motto “Zingen voor Israël”. Aanvang 19.30 uur, maar  vanaf 19.15 uur zal er al samenzang zijn.

  Muzikale medewerking wordt verleend door het koor “New Generation” onder leiding van Ilona Schouten. Dit koor repeteert in Brunssum-Treebeek, maar komt uit Merkelbeek. Het koor wordt begeleidt door een combo.
  Dit combo bestaat uit Leon Dijkstra op piano, Peter Sittrop , drums, Geert Smeets op basgitaar, Hugo Rijkhoek en Wilfried Roovers op gitaar.

  Ook mannenkoor “David” uit Spekholzerheide (gemeente Kerkrade) werkt aan de zangavond mee. Dit koor staat onder leiding van Jan Gouders en wordt op piano begeleid door Pavlina Heckmanns-Ognianova.

  Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Alie van der Werff bespeelt hierbij het orgel en Stefanie Geerts de trompet.

  De avond wordt geopend door ds. Hin Talane.
  Ds. Kees van Velzen zal een korte meditatie houden. Luister naar liederen en zing mee.
  Iedereen is hartelijk welkom.

  Israelproducten en boekentafel.

  De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de overlevenden van de Holocaust. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

Facebookreacties