Koor en samenzangavond in Brunssum

30/06/18 19:30 - 21:30
de Pelgrimskerk
Address: horizonstraat 73, Brunssum-Treebeek
Print Friendly, PDF & Email

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert de Stichting Christenen voor Israël te Nijkerk een koor- en samenzangavond in Brunssum-Treebeek. De avond wordt  gehouden in de Pelgrimskerk, Horizonstraat 73, onder het motto “Zingen voor Israël”. Aanvang 19.30 uur, maar  vanaf 19.15 uur zal er al samenzang zijn.

Muzikale medewerking wordt verleend door het koor “New Generation” onder leiding van Ilona Schouten. Dit koor repeteert in Brunssum-Treebeek, maar komt uit Merkelbeek. Het koor wordt begeleidt door een combo.
Dit combo bestaat uit Leon Dijkstra op piano, Peter Sittrop , drums, Geert Smeets op basgitaar, Hugo Rijkhoek en Wilfried Roovers op gitaar.

Ook mannenkoor “David” uit Spekholzerheide (gemeente Kerkrade) werkt aan de zangavond mee. Dit koor staat onder leiding van Jan Gouders en wordt op piano begeleid door Pavlina Heckmanns-Ognianova.

Naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Alie van der Werff bespeelt hierbij het orgel en Stefanie Geerts de trompet.

De avond wordt geopend door ds. Hin Talane.
Ds. Kees van Velzen zal een korte meditatie houden. Luister naar liederen en zing mee.
Iedereen is hartelijk welkom.

Israelproducten en boekentafel.

De toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de overlevenden van de Holocaust. Bovendien is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

Facebookreacties