Loofhuttenfeest voor kinderen in Zuid-Holland

Kees Bloed met zijn gezin.
Print Friendly, PDF & Email

Stichting Sjemajah organiseert speciaal voor kinderen en jonge gezinnen een Loofhuttenfeest-viering in het Zuid-Hollandse Vlist. 

Publicist Kees Bloed van Sjemajah is de initiatiefnemer van de kleinschalig bedoelde week. “Veel programma’s zijn niet erg afgestemd op kinderen die nog naar bed gaan ‘s middags en vaak maar een korte concentratieboog hebben”, legt hij uit. “Het lijkt ons mooi om hier wat in te innoveren.”

Kinderen kunnen onder meer in de middag knutselen of meedoen aan een ‘poldersafari’. De mannen doen ondertussen Thora-studie. loofhuttenfeest vlist

Ook stichting Moadim organiseert weer een Loofhuttenviering en doet dat net als de laatste jaren op camping De Kleine Belties in Hardenberg, al wijkt de organisatie noodgedwongen uit naar een grote partytent. In voorgaande jaren was de locatie in een gebouw van de camping, maar vanwege de herfstvakantie is dat dit jaar niet mogelijk.

119 Ministries maakte onlangs op Facebook bekend dit jaar mogelijk voor het eerst ook een viering van het Loofhuttenfeest op poten te zetten. De afgelopen twee jaar organiseerde de stichting het Sjavoe’ot-feest (Pinksteren) op vakantiepark De Betteld in Zelhem.

Het Loofhuttenfeest valt dit jaar in de herfstvakantie – van maandag 17 t/m zondag 23 oktober (15 t/m 21 Tisjri).

Facebookreacties

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*