Contact

Print Friendly, PDF & Email

MessiaNieuws is een nieuw mediaplatform op joods-christelijk gebied. Het online medium wil nieuws op joods-christelijk gebied in Nederland coveren.

Persbericht? Mail redactie[apenstaartje]messianieuws.nl 
Vermeld altijd de 5 W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom. Laat ook een telefoonnummer en contactpersoon achter, zodat de redactie eventueel contact op kan nemen voor nadere toelichting en mogelijke publicatie in het nieuwsgedeelte van de website.

Agenda-punt voor onze activiteitenkalender?
MessiaNieuws houdt alle evenementen, bijeenkomsten en activiteiten op joods-christelijk gebied bij. Denk aan avonden met lezingen van theologen over Israël, of juist een rabbijn als spreker voor een christelijk publiek, maar ook (christelijke) pro-Israël manifestaties of interreligieuze uitwisselingen.

Reclame? Mail administratie[apenstaartje]messianieuws.nl
Wilt u uw bijeenkomst extra onder de aandacht brengen? Informeer in dat geval voor advertorials (zie voorbeeld) of adverteer- en promotiemogelijkheden. MessiaNieuws kan met één klik honderden zo niet duizenden mensen bereiken via ons mailadressenbestand en sociale media als Facebook en Twitter.

Interesse gewekt? We zoeken nog schrijvers (bloggers, columnisten, bijbelcommentatoren, etc.), adverteerders en meer. Stuur een berichtje voor meer info.

Vul voor algemene zaken onderstaand contactformulier in.
facebook.com/MessiaNieuws
twitter.com/MessiaNieuws

* verplicht veld

 

MessiaNieuws is onderdeel van MessiaMedia, dat onder het handelsnummer 65855949 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.