H. Fuld: Onderschepping Iraanse raketaanval wonder Gods

a group of fighter jets flying through a cloudy sky

Hillel Fuld (vertaald): Ik denk niet dat iemand begrijpt hoe krankzinnig de Iraanse aanval op Israël van deze week was.
Ik weet bijvoorbeeld niet zeker wanneer we voor het laatst zo’n ongelooflijke militaire verdedigingsoperatie hebben gezien, of zelfs nooit.

Allereerst de landen die Israël die nacht aanvielen:

– Iran
– Syrië
– Libanon
– Irak
– Jemen

Om 01.42 uur naderden ruim 100 grond-grondraketten uit Iran het Israëlische luchtruim.

Tegelijkertijd werden drones en ballistische raketten afgevuurd vanuit Jemen, Iran, Irak en Syrië.

Tientallen Israëlische straaljagers werden door elkaar gegooid. Deze jets omvatten F15, F16 en F35.

De Israëlische vliegtuigen vlogen diep het luchtruim van het Midden-Oosten in en begonnen op de raketten en drones te ‘jagen’, waarbij ze de een na de ander tot ontploffing brachten.

Tegelijkertijd vertrokken ook gevechtsvliegtuigen uit de VS en Groot-Brittannië, samen met andere landen, en begonnen op de raketten te ‘jagen’.

De raketten en drones die de aanvallen van straaljagers doorstonden, naderden het Israëlische luchtruim en werden onmiddellijk uitgeschakeld door de Israëlische verdedigingssystemen, waaronder de Hetz (Pijl) 2, Hetz 3 en meer.

99% succes, waarbij de 1% minimale schade/verwondingen/ongevallen veroorzaakt.

Deze operatie zal de geschiedenis ingaan als een van de ‘groten’.

Sommige mensen maken zich zorgen over hoe lang deze oorlog duurt en komen tot de zeer onjuiste conclusie dat de IDF van vandaag niet dezelfde IDF is als degene die alle oorlogen heeft gewonnen sinds de oprichting van Israël.

De IDF is sterker dan ooit. De oorlog die Israël voert in Gaza is ongekend in zijn complexiteit, gezien het stedelijke karakter van het slagveld, gecombineerd met de meedogenloosheid van Hamas, die zich geen zorgen maakt over menselijk leven, Israëlisch of Palestijns.

Op 14 april 2024 liet de IDF de wereld zien waartoe zij in staat is en zonder ook maar één schot af te vuren, demonstreerde het hoe het in staat was de vijand te verslaan en hen te schande te maken.

Wat Israël vervolgens zal doen valt nog te bezien, maar het Iraanse regime werd die nacht volkomen vernederd, en als klap op de vuurpijl wachten ze nu in angst af hoe zwaar de IDF hen straft omdat ze denken dat ze met de Joden kunnen rommelen.

Wat Israël ook doet of niet doet, het Iraanse regime zal voor altijd herinnerd worden vanwege de enorme militaire vernedering van 14 april 2024.

Moraal van het verhaal: Verwar de onwil van Israël om in de aanval te gaan niet als een vorm van zwakte. Israël blijft zich inzetten voor de veiligheid en beveiliging van zijn burgers. Dat is zijn enige missie en daarom is Israël nooit een oorlog begonnen.

Maar raad eens wat de IDF nog meer nooit heeft gedaan… Een oorlog verloren. Deze zal, alstublieft God, niet anders zijn.

Raak Zijn oogappel niet aan!

(Hillel Fuld op X)

Wees de eerste die reageert op "H. Fuld: Onderschepping Iraanse raketaanval wonder Gods"

Geef een reactie