De hypocrisie van Palestijnse propaganda ontmaskerd

Foto: Levi Zoutendijk

De mainstream media slikken Palestijnse propaganda, zonder de moeite te nemen de feiten te controleren, en verspreiden zo een negatief beeld over Israël. Ook de Arabische Knesset-leden zijn een belangrijke factor in de kloof tussen Joden en Arabieren in het land.

Er zijn geregeld botsingen tussen Palestijnen en de politie in Issawiya, een Arabische wijk in Jeruzalem. Gisteren werden weer stenen naar de politie gegooid, ook door kleine kinderen, terwijl hun families hen hiertoe aanmoedigen, wetend dat de politie niets met hen zal doen.

Daarom heeft de politie de vader van een van die kinderen gedagvaard, om hem te waarschuwen en hem duidelijk te maken dat hij verantwoordelijk is voor de daden van zijn kind. Daarop nam de vader zijn kind mee, en werd bovenstaande video gemaakt, waarin het lijkt of de Israëlische politie een klein kind heeft opgeroepen voor verhoor. De Latijns-Amerikaanse televisiezender TeleSUR uit het nogal revolutionaire Venezuela zond de video uit, zonder te controleren of de inhoud overeen komt met de feiten.

Een buitenkansje voor Arabische Knesset-leden
De afgelopen dagen koos een golf van Arabische leden van de Knesset (het Israëlische parlement) ervoor om de feiten te verdraaien en nepnieuws te verspreiden over de jongen, die zelf voor verhoor zou zijn opgeroepen! Dat is een leugen!

Het is al aangetoond dat het kind niet voor verhoor is opgeroepen, maar dat zijn vader degene was die was opgeroepen (en zijn kind meenam voor valse propaganda). Maar het weerhoudt de Arabische leden van de Knesset er niet van om deze leugens te verspreiden, ze uit te buiten voor anti-Israëlische opruiing en sommigen gaan nog verder door er in het Engels over te tweeten, om een negatief beeld van Israël in de wereld te creëren.
Deze Arabische Knesset-leden zijn een belangrijke factor in de kloof tussen Joden en Arabieren in het land.

Onze vriend Yoseph Haddad, een 33-jarige Israëlische Arabier en gehandicapte IDF-veteraan,die zijn mede-Arabieren leert dat ze Israël samen met de Joden moeten verdedigen, plaatste de berichten van de Arabische Knesset-leden op zijn Facebook-pagina met bovenstaand commentaar.

Haddad wees er verder op dat toen Palestijnse moslims vorige week met geweld een Saoedische journalist op de Tempelberg aanvielen, diezelfde Arabische Knesset-leden zwegen. Maar nu er Israëlische Joden bij betrokken zijn, ‘verspreidden jullie de leugens luidkeels over de hele wereld’, klaagde hij en liet weten dat ‘jullie [de Arabische leden van de Knesset] hypocriet zijn!.

Wees de eerste die reageert op "De hypocrisie van Palestijnse propaganda ontmaskerd"

Geef een reactie