Kadima

MessiaNieuws sponsort een uniek Nederlands voetbalteam: Kadima!

Logo Kadima

Het logo van Kadima met de Leeuw van Juda en het messiaanse zegel dat de verbondenheid tussen Joden en christenen symboliseert.

De spelers van Kadima, ‘voorwaarts’ in het Hebreeuws, komen uit heel Nederland. Wat hen samenbindt is een grote liefde voor het land Israël, de Bijbel en het Joodse volk. 

Als interkerkelijk voetbalteam spelen zij mee bij christelijke zaal- en veldtoernooien in het hele land. Daar slaan ze bruggen tussen christenen, Israël en het Joodse volk, zoals ook in het logo is afgebeeld. Ook draagt het team de eenheid uit tussen het Oude en het Nieuwe Testament. 

Iedereen is welkom om Kadima met Israël-vlag en Hebreeuwse liederen aan te komen moedigen! Ondertussen gaan de voetballers op sportieve wijze voor een goed resultaat.

De sportshirts (Hummel, 100% polyester) zijn ontworpen door een Joodse ontwerper uit Oeganda, van het joods-christelijke t-shirtinitiatief YVYshirts. Shirts zijn in verschillende (kinder)maten beschikbaar. In overleg zijn bestellingen in Israël en Europa ook mogelijk. Vul voor bestellingen onderstaand formulier in; binnen Nederland gratis bezorging!

Like ook de Facebookpagina van Kadima om op de hoogte te blijven van toernooien, wedstrijden en resultaten.

 Kadima-shirt voorkant Kadima-shirt rugnummer

 

 

 

 

 

 

 

 

[si-contact-form form=’4′]