Zangeres Corry Bell in Den Haag donderdag 30 mei

Foto: Levi Zoutendijk

Den  Haag | De Amerikaanse zangeres Corry Bell komt opnieuw optreden bij Pillar of Fire. Haar optreden maakt deel uit van een Europese toernee, van 24 mei t/m 8 juni 2019.

Als aanbiddingsleider leidt Corry Bell sinds 2005 lofprijzing en aanbidding in Messiaans-Joodse en Christelijke gemeenten en groepen. Samen met Mark Keller vormt Corry de band “Lev Shelo” (“Zijn hart”). Deze keer doet Corry een solo-tour door een aantal Europese steden.

Corry is half-Nederlands. Haar moeder werd in 1931 geboren in Amsterdam. Ze spreekt geen Nederlands maar begrijpt onze cultuur goed. Corry ontdekte pas in 2002, na al jaren gelovig te zijn geweest, dat ze een uitgebreide Joodse familiegeschiedenis heeft. Vanaf toen is ze zich hierin gaan verdiepen. In 2003 sloot ze zich aan bij de Beth Emunah Messianic Synagogue. In 2004 werd ze daar muzikaal leider. Ze begon in 2010 een band genaamd Lev Shelo, wat betekent: “Zijn hart” in het Hebreeuws. In deze samenstelling is ze twee keer eerder in Nederland geweest voor een toernee. Hun muziek heeft het wereldtoneel bereikt met tournees naar Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, België en Israël. Ze is ook een freelance journalist en schrijf voor de internationale publicatie, The Messianic Times.

Deze keer doet Corry een solo-tour door een aantal Europese steden. Tijdens de avond zullen er CD’s te koop zijn.

Op donderdagavond 30 mei 2019. Is er een optreden aan de Kerketuinenweg 10-C, Den Haag.

Allen van harte welkom!

Info: www.levshelo.com

Wees de eerste die reageert op "Zangeres Corry Bell in Den Haag donderdag 30 mei"

Geef een reactie