De eindeloze leugens van Hamas

a close up of a book with words written in it

Amir Tsarfati: Er is tegen ons gelogen. Dit is de boodschap die door de hele (Arabische) wereld gaat na de gebeurtenissen van 7 oktober en de oorlog tussen Israël en Hamas in Gaza.

🔴Plots ontdekten we dat Gaza, dat door 2 miljoen mensen wordt bewoond, 36 ziekenhuizen heeft. Er zijn Arabische landen met 30 miljoen inwoners en die beschikken niet over dit aantal ziekenhuizen…

🔴Plotseling ontdekten we dat Gaza gratis water, elektriciteit, gas en brandstof kreeg van Israël. Natuurlijk is er geen Arabische burger die de water-, elektriciteits- en brandstofrekeningen niet betaalt.

🔴Plotseling ontdekten we dat Gaza alleen al 530 miljoen dollar per maand ontving van Qatar, en 120 miljoen per maand van de UNRWA, 50 miljoen per maand van de Europese Unie en 30 miljoen dollar per maand van Amerika. Er zijn Arabische landen die verdrinken in de schulden en niemand kunnen vinden om hen te helpen, zelfs niet met 51 miljoen.

🔴Plotseling ontdekten we dat Gaza niet belegerd was en dat alle goederen het binnenkwamen zoals bij ons, buitenlanders en mensen met een buitenlandse nationaliteit. De bewoners reisden naar Egypte en van daaruit naar de rest van de wereld, en daar zijn veel voorbeelden van.

🔴Plotseling ontdekten we dat Gazanen beter leefden dan veel Arabische landen, en dat de inwoners van Gaza beter leefden dan veel Arabische volkeren.

🔴Plotseling ontdekten we wij werden belegerd door een propagandaleugen over wat er in Gaza gaande is.

🔴Plotseling ontdekten we dat de kinderen in Gaza geen kinderen zijn zoals we gewoonlijk denken, maar kinderen van terroristen met machinegeweren en zelfmoordgordels die een speciale training hebben gevolgd door Hamas.

🔴Plotseling ontdekten we dat de scholen, ziekenhuizen en moskeeën in Gaza georganiseerd zijn door terreurhoofdkwartieren en munitiemagazijn met ondergrondse Hamas-tunnels.

🔴Plotseling ontdekten we dat er in Gaza een ondergrondse metro van Hamas is die zich uitstrekt over 500 kilometer en die Israël alleen kan binnenvallen.

🔴Plots ontdekten we dat de zogenaamd artsen en leraren in Gaza actieve Hamas-terroristen bleken te zijn.

🔴Plots ontdekten we dat raketten en mortieren worden bewaard in kinderkamers in huizen in Gaza.

🔴Plots ontdekten we dat Hitler en zijn boek Mein Kampf erg populair waren in Gaza en dat de vertaling ervan in het Arabisch in bijna elk huis in Gaza aanwezig was of een portret van de auteur.

🔴Plots ontdekten we dat de Gazanen een luxe leven leiden met herenhuizen met meerdere verdiepingen, een zwembad en premium Duitse auto’s.

🔴Plotseling ontdekten we dat de meeste burgers in Gaza Hamas en andere terroristische groeperingen steunen, Hamas verkozen bij democratische verkiezingen en de bloedbaden op 7 oktober vierden.

🔴Plotseling ontdekten we dat zogenaamde journalisten in Gaza, die voor westerse media als CNN, AP, Reuters en anderen werken, Hamas-terroristen bleken te zijn die deelnamen aan het bloedbad op 7 oktober.

🔴Plotseling ontdekten we dat zogenaamde vredesactivisten en werknemers van internationale mensenrechtenorganisaties van de VN, het Rode Kruis en de WHO terroristen en corrupte mensen van Hamas bleken te zijn. Anderen bleken Hamas-terroristen te zijn die deelnamen aan het bloedbad op 7 oktober.

🔴Plotseling ontdekten we dat elk van de leiders van Hamas miljardair is en rijker dan president Trump, met elk een nettowaarde van vier tot vijf miljard dollar.

Dus nadat Hamas op 7 oktober de oorlog begon door in Israël te infiltreren, heeft de wereld veel ontdekt van wat er in Gaza gebeurt, vooral uit de Arabische wereld.
Nu heeft de Arabische wereld de waarheid onthuld en ontdekt wat er aan de hand is. En ik denk dat iedereen in de wereld moet begrijpen waar Hamas voor staat.
Hamas geeft niet echt om de bevolking van Gaza. Hamas geeft helemaal niets om de Palestijnen. Ze geven alleen om hun eigen overleving en om de vernietiging van Israël.

En dit is iets dat we niet kunnen goedkeuren en dit is iets waar wij niet voor zullen staan.

Wees de eerste die reageert op "De eindeloze leugens van Hamas"

Geef een reactie