Families van terreurslachtoffers protesteren tegen 5-sterren accommodaties in Israëlische gevangenissen

Foto: Levi Zoutendijk

Families van terreurslachtoffers protesteerden op zondagochtend 4 augustus 2019 voor de poorten van gevangenis van Ofer, waar veel beruchte Palestijnse terroristen zitten opgesloten, met betrekking tot de luxe omstandigheden die de terroristische moordenaars tijdens hun opsluiting krijgen.

Onze kinderen zijn begraven terwijl de terroristen feest vieren. We zullen niet zwijgen tot de gevangenisfeestjes ophouden,” zeiden de nabestaanden.

Palestijnse veiligheidsgevangenen met bloed aan hun handen ontvingen miljoenen sjekels aan speciaal voedsel voor vakantie, een dure tv in elke cel, een tafeltennistafel en spelletjes, workoutmachines, onbeperkte kranten en weelderige familiebezoeken, volgens officiële gegevens die werden verkregen door de Israëlische NGO Im Tirtzu.

Volgens de informatie van de gevangenisdienst ontvangen terroristen die opgesloten zitten in Israëlische gevangenissen een speciale maaltijd voor de islamitische feestdagen van Eid al-Fitr en Eid al-Adha, waaronder een kipgerecht dat NIS 47 ($ 13) kost per gevangene.

Alleen al in het jaar 2018 kosten deze speciale vakantiegerechten voor terroristen de Israëlische belastingbetaler NIS 540.000 ($ 149.480), en van 2008 tot 2018 hebben de kosten NIS 6.500.000 ($ 1,8 miljoen) overschreden.

De moslimterroristen die Joden hebben vermoord, ontvangen drie uitgebreide maaltijden per dag en doen dagelijks aan sport en recreatie van één tot drie uur. Ze genieten van kabel-tv, inclusief een keuze aan programma’s in verschillende talen, ping pong, kookactiviteiten voor feesten en gelegenheden, volledige kantine-privileges en tot voor kort collegegeld en universiteitsonderwijs. Bovendien heeft elke terrorist recht op een dagelijks krantenabonnement en één tijdschriftabonnement.

De terroristische monsters hebben ook airconditioning en ze hebben nog steeds gratis universitaire cursussen die leiden naar graden, voor zover ik weet. Voor hun maaltijden is het al het Halal-voedsel dat ze kunnen eten. Ze hoeven zelfs geen gevangeniskleding te dragen. Ze krijgen ook echtelijke bezoeken van hun vrouwen. Deze vertroetelen van terroristen moet stoppen,” schreef Robby Feinstein..

Het document onthulde ook dat de 5.753 beveiligingsgevangenen in Israëlische gevangenissen meer dan 41.000 bezoeken hebben ontvangen, of zeven bezoeken per gevangene per jaar, wat hoger is dan de eigen statuten van de gevangenisdienst die één bezoek per twee maanden toestaan, of zes per jaar per gevangene.

– – – – –

Bronvermelding
Datum:   04-08-2019
Beeld:     Orit Zehavi
Website: https://brabosh.com

– – – – –

Wees de eerste die reageert op "Families van terreurslachtoffers protesteren tegen 5-sterren accommodaties in Israëlische gevangenissen"

Geef een reactie