Genocide? Israël riskeert zijn eigen soldaten op de grond! – Tien vragen over de Oorlog

text

Hillel Fuld – 10 vragen waarop ik antwoorden zoek

1- Als Israël genocide wil plegen, waarom stuurt het dan soldaten te voet die hun leven riskeren in plaats van Gaza vanuit de lucht plat te leggen?

2- Als Israël een apartheidsstaat is, waarom zijn er dan antizionistische moslims in het Israëlische parlement?

3- Als Israël de Palestijnen 75 jaar lang etnisch zuivert, waarom is de Palestijnse bevolking dan met miljoenen gegroeid sinds 1948?

4- Als Israël een Arabisch-Palestijnse staat bezette, wanneer werd deze staat dan opgericht en wat was zijn taal en munteenheid?

5- Als Israël 7 oktober heeft verzonnen, wie heeft dan de GoPro-camerabeelden van de moord- en verkrachtpartijen gemaakt en waarom pocht Hamas erover als dit nooit heeft plaatsgevonden?

6- Als Israël Gaza bezet; Wat was de volledige terugtrekking in 2005 dan?

7- Als wat we vandaag de dag over de hele wereld zien anti-zionisme is en geen antisemitisme, waarom worden Joodse makers van online artikelen, die nog nooit een voet in Israël hebben gezet, lastiggevallen en uitgescholden? Waarom worden synagogen aangevallen?

8- Als de Israëlische bezetting de Palestijnse terreur veroorzaakte, waarom slachtten de Arabieren dan Joden af voordat er enige bezetting of zelfs maar enige staat Israël bestond? Kijk naar de slachtpartij in Hebron 1929.

9- Als de Palestijnen een tweestatenoplossing willen, waarom kun je dan geen enkele leider van hen vinden die zal zeggen dat Israël bestaansrecht heeft?

10- Als Israël 30.000 onschuldige mensen in Gaza heeft gedood – als je die cijfers gelooft – hoeveel terroristen heeft Israël dan gedood?

Dit vraagt om een vriend..

Wees de eerste die reageert op "Genocide? Israël riskeert zijn eigen soldaten op de grond! – Tien vragen over de Oorlog"

Geef een reactie