Hoge Hamas-functionaris roept op tot het afslachten van Joden over de hele wereld

Foto: Levi Zoutendijk

“We moeten elke jood op de planeet Aarde aanvallen en afslachten en doden”, verklaarde afgelopen vrijdag Fathi Hammad, lid van het Hamas Politiek Bureau.”We moeten elke jood op de planeet Aarde aanvallen en afslachten en doden”, verklaarde Fathi Hammad, lid van het Hamas Politiek Bureau, vrijdag.

Door: World Israel News Staff

Temidden van de toenemende spanningen tussen Israël en Hamas, stuurde één van de hoogste ambtenaren van de terreurgroep in Gaza vrijdag een oproep naar Palestijnen over de hele wereld om Joden aan te vallen.

In een toespraak, die op vrijdag 12 juli tijdens een “March of Return” demonstratie op de televisiezender van de terreurgroep, Al-Aqsa TV te zien was, eiste Fathi Hammad, lid van het Politiek Bureau van Hamas, dat Israël uiterlijk vrijdag 19 juli de ” belegering” van de Gazastrook moet opheffen, zo  meldde MEMRI, gebaseerd op een video met de toespraak.

“Er zijn overal Joden”, riep Hammad. “We moeten elke Jood op de planeet Aarde aanvallen! We moeten ze afslachten en doden, met de hulp van allah”, zei hij, en deed een beroep op de “zeven miljoen Palestijnen in het buitenland. We zullen ze aan elkaar rijgen en aan stukken scheuren”.

Volgens Hammad hebben de Palestijnen in Gaza, Judea en Samaria en overal ter wereld “vele methoden en middelen om de handen uit de mouwen te steken en een grote klap in het gezicht van Israel zal zijn”. Hij beweerde ook dat de Palestijnen “niet rationeel zijn” en dat ze “niet zullen sterven terwijl ze werkloos toekijken.”

In plaats daarvan beweerde Hammad, dat de Palestijnen “zouden sterven als ze de Joden onthoofden” en “hen te vernietigen met explosieve gordels”, die volgens Hammad door Hamas in de Gaza-fabrieken zouden worden vervaardigd.

Hammad heeft ook de Palestijnen in Judea en Samaria aangespoord om  “vijf-shekelmessen te kopen voor het onthoofden van Joden. Hoeveel kost de nek van een Jood? 5 Shekels of minder.”

– – – – –

Bronvermelding
Datum:         15-07-2019
Auteur:        World Israel News Staff
Foto:            Hamas official Fathi Hammad. (AP Photo/Khalil Hamra)
Website:      https://israelcnn.com

– – – – –

Wees de eerste die reageert op "Hoge Hamas-functionaris roept op tot het afslachten van Joden over de hele wereld"

Geef een reactie