James Block woensdag 10 april 2019 in Den Haag

DEN HAAG | Op woensdagavond 10 april 2019 hopen we opnieuw een concert te organiseren met James Block. Hij trad eerder bij ons op in juni 2018, en we zijn blij dit al weer op deze korte termijn te kunnen herhalen. Houdt de datum vrij!

James zelf gaf aan een heel goede tijd te hebben gehad in juni vorig jaar, en “een open hemel” te hebben ervaren in ons midden. Hij was hier toen samen met zijn vrouw Liz. James’ passie is om met name de Psalmen en andere Schriften terug te zien in onze persoonlijke en gezamenlijke aanbidding zoals het was in de tijd van koning David.

Concert James Block, woensdagavond 10 april 2019, Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Aanvang 20.00 uur.

Allen van harte welkom!

(foto boven: James Block – shalomyisrael.com)

James heeft een sterk verlangen dat gelovigen over de hele wereld de ongelooflijke betekenis van Jeruzalem beginnen te zien, niet alleen in het verleden, maar ook de centrale rol die de stad speelt in het herstelproces dat we nu zien gebeuren. Hij wil graag alle gelovigen in verbinding zien komen met het Land Israel en Jeruzalem, de stad van Elohim, onze Vader, waar Hij ook door Zijn Feesten onze geest wil vernieuwen en verfrissen.

James Block komt oorspronkelijk uit Canada maar is een aantal jaren geleden naar Israël verhuisd, waar hij trouwde met de Israëlische Liz. Ze wonen in Jeruzalem en schrijven samen aanbiddingsliederen en muziek, waarmee ze ons willen zegenen en inspireren. (Psalm 128:5).

James Block, Restoring the Psalms; krachtige, moderne aanbiddingsmuziek met gemengde Hebreeuwse en Engelse teksten. De liederen hebben een duidelijk Hebreeuws perspectief dat trouw blijft aan de originele namen en thema’s in de Schrift. Hier kunt u het concert van juni 2018 terugzien.

Ga voor meer informatie naar http://selahmusic.org/restoring-the-psalms

Dit artikel verscheen voor het eerst op de website van Pillar of Fire

Wees de eerste die reageert op "James Block woensdag 10 april 2019 in Den Haag"

Geef een reactie