Lijsttrekker Jezus Leeft bij messiaans jongerenweekend

 

 

NOORDEN | Florens van der Spek, lijsttrekker van de politieke partij Jezus Leeft, sprak zondagmorgen op het messiaanse jongerenweekend Simchaim.

Dat gold als een verrassing voor de circa 50 aanwezige jongeren en jongvolwassenen. Van der Spek vertelde dat hij zes jaar geleden nog aan de harddrugs zat. “Had iemand toen tegen mij gezegd dat ik nog voor een groep zou spreken, had ik hem niet geloofd”

“We zijn hier op aarde bestemd om zoals Yeshua te leven. Om niet meer voor onszelf te leven”, zei Van der Spek. Hij spoorde de jongeren aan om achter Jezus aan te ‘jagen’. “Zodat alles in je leven om Hem gaat draaien.”

De tuinier en evangelist wist de lachers op zijn hand te krijgen. “Ik las vroeger nog niet eens de Donald Duck. Nu kan ik de Bijbel wel opeten.”

Maar hij zei ook ‘niet zomaar’ uit gewoonte naar een kerk toe te willen gaan of een traditie te volgen. “Ik wil bij mezelf nagaan en weten waarom ik iets doe. Er gaan zoveel mensen ’s zondags naar de kerk. Maar waarom?”

Van der Spek is vooral bekend van zijn televisieoptredens rond de verkiezingen vorige maand. Zo zat hij onder meer bij Eva Jinek in een programma.

1 reactieop"Lijsttrekker Jezus Leeft bij messiaans jongerenweekend"

  1. We vieren feest! Omdat Jezus weer leeft!

    HalleluYah!

Geef een reactie