Muziekvideo: Gebed om een volmaakte wereld

‘De wereld waarin we leven draait zo snel. Zoveel mensen over de hele wereld hebben dagelijks te maken met ziekten of andere uitdagingen’, schreef de zanger Ya’akov Shwekey vorige week bij de introductie van een nieuwe videoclip met een lied over een volmaakte wereld.

‘We blijven eensgezind bidden voor de dag dat we wakker worden en die volmaakte wereld zien, waar alle mensen die lijden, niet meer lijden!’
‘Ik draag dit lied op aan een perfecte ziel; elke keer als ik haar stem hoor op een opname, geeft haar stem mij hoop en vreugde. Ze heeft enorm geleden in deze wereld, maar elke keer als ik haar zag was ze opgetogen en maakte ze er het beste van.’

Het lied is geschreven door Miriam Israeli, de muziek is gecomponeerd door Yitzy Waldner. Voor de Hebreeuwse en Engelse tekst, zie Zingalyrics.com

Ik kijk naar de wereld om me heen
Mensen met pijn omringen mij
En ik verlang naar de dag, als het allemaal weggaat
Wanneer de zorgen en angsten zijn uitgewist
Waar de gebroken harten worden geheeld
En de wonderen nooit eindigen
Waar kinderen vrij rondlopen, alle landen vrede vinden
En de wereld een gelukkige plek is
Oh, wanneer zal het zijn

Wanneer zal dat zijn, dat visioen dat ik zie
Als onze dromen werkelijkheid worden
Wanneer zullen we ontwaken in een volmaakte wereld
Wanneer oh wanneer
Hoe wacht ik op de dag, ik hoop en ik bid
Ik zal nooit opgeven zolang het duurt…
Totdat we wakker worden en een volmaakte wereld zien
Wanneer oh wanneer.

Wees de eerste die reageert op "Muziekvideo: Gebed om een volmaakte wereld"

Geef een reactie