Profetische Israëlreis langs Jeruzalem, de Karmel en het Meer van Galilea

Foto: Levi Zoutendijk

DOETINCHEM | Beleef Israël in het voorjaar. Leg een verbinding met het Beloofde Land en volk door mee te gaan met Israel Idoed Reizen.

Israël en de profeten leert u nog beter kennen op deze Profetische Israëlreis. Samen bezoeken we het voormalig interneringskamp Atlit. Ontdek hoe traditie, wetten en heilige dagen de Joden bij elkaar hielden en hun kracht gaven de diaspora te doorstaan met het onzekere leven zonder thuisland. Samen bezoeken we de berg Karmel, waar Elia de profeten van Baäl uitdaagde.

In de voetsporen van de Messias

Veel profetieën uit de Bijbel zijn voorzegd. Andere moeten nog uitkomen. Zeker is dat God doet wat Hij beloofd heeft. Dat ontdekt u ook wanneer u als ware in de voetsporen loopt van de Messias. We bezoeken de plaats, waar de Messias de broden en vissen vermenigvuldigde. We maken een boottocht over het meer van Galilea en drijven op de Dode Zee.

Een profetische reis naar Israël maakt u met Idoed

Samen ontdekken we de rijke geschiedenis, en kijken we ook naar het heden: waarom staat Israël zo centraal in het Midden-Oosten? We leren Gods Woord beter kennen met deze rondreis Israël. Wat heeft Hij u te vertellen?

Lees meer op de site van Idoed Reizen.

Wees de eerste die reageert op "Profetische Israëlreis langs Jeruzalem, de Karmel en het Meer van Galilea"

Geef een reactie