Vaccin, chip en teken van het beest

Is het waar dat corona uitgevonden is om uiteindelijk iedereen te kunnen vaccineren met een chip? Zijn er geheime complotten? Zit Bill Gates hier achter?

LINKS IN FILMPJE GENOEMD:

RD | Kan de ‘elite’ gevaccineerde mensen volgen via 5G en een chip?
RD | Lieve mensen, geloof me…
Christian Verwoerd | Studie ‘De antichrist’
Boek Weg uit Babylon

Ons is als Stichting Weg uit Babylon al verschillende keren gevraagd, wat wij vinden van de zaken rondom het coronavirus en of het inderdaad te koppelen is aan de profeten en Openbaring. Steeds meer christenen hebben blijkbaar ook zo hun vragen; Zijn er geheime complotten? Is het waar dat corona uitgevonden is om uiteindelijk iedereen te kunnen vaccineren met een chip? Zit Bill Gates hier achter? Heeft 5G er mee te maken? En is die chip dan ‘het teken van het beest uit Openbaring 13? En kunnen we dan straks niet meer kopen en verkopen als we ons niet laten inenten? Tientallen ja honderden filmpjes gaan rond, waarin beweerd wordt dat er van alles achter het coronavirus zit. We zien dat er ook onder christenen veel aandacht voor deze theorieën is, en dat er vragen over zijn. Daarom willen we hier op ingaan. De volgende vragen willen we in deze video behandelen:

 1. Waar worden we voor gewaarschuwd in betreffende video’s?
 2. Wat moeten we met het coronavaccin?
 3. Hoe zit het met die toegevoegde chip aan het vaccin?
 4. Wat is het teken van het beest volgens de Bijbel

1 reactieop"Vaccin, chip en teken van het beest"

 1. https://messianieuws.nl/vaccin-chip-en-teken-van-het-beest/

  Erg eenzijdig om te stellen, dat de antichrist er al is sinds keizer Constantijn, 4e eeuw, want dan komt hij niet meer, hij is er al in de vorm van de RK kerk.
  Paulus leert ons al, dat “het geheimenis der Tora-loosheid” er in zijn tijd al was, dus dat was al ca. 3 eeuwen er voor, zie 2 Thess.2:7 en in vs.8 lezen we, dat de Tora-loze door Yeshua vernietigd zal worden.
  De RK kerk is zeker een vorm van de antichrist, maar dat is de islam even zeer en dat geldt voor alle religies, levensvisies en personen, die de Tora niet respecteren en Yeshua niet volgen in de Torapraktijk.
  Helaas worden de mensen, die het bestaan van de Nieuwe Wereld Orde (NWO) in de video door Wim Verwoerd belachelijk gemaakt en weggezet als “complotgekkies”.
  NB: complotten bestaan zolang als de mensheid oud is, dus die zijn realiteit, al bestaan er ook nepverhalen, ook al zo oud als de mensheid.
  Zie onze site tora-yeshua.nl voor info over het ontmaskeren van de islam, RK kerk, valse oecumene, nep-jodendom e.d. als vormen van “antichrist” verschijnselen en ook een nadere uitleg over de betekenis van 666, zet die termen maar in de zoekmachine.
  “Weg gaan uit Babylon” is zeker aan te raden, maar we leven in het Babylon van deze tijd en hebben er mee te maken tot JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua om de antichrist te vernietigen. Deze antichrist moet nog als duivelse persoon pur sang verschijnen, als culminatie van genoemde antichrist vormen.
  Wees derhalve op uw hoede en laat u niet wijsmaken, dat de antichrist zich beperkt tot de RK kerk.
  En denk niet “uit Babylon weg gehaald te worden” voordat JHWH verschijnt in de gestalte van Yeshua via een zgn. “eerdere opname van de christenheid vanaf de opstanding van Yeshua”, want dat is pure misleiding en elders lees ik, dat Wim Verwoerd ook niet gelooft in die opname leer, dus dat is dan wel ok.

  Shabbath shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

Geef een reactie