Vers van de pers: Wij vieren feest!

Het boek Wij vieren feest! bevat kinderverhalen over de Bijbelse feesten. In deze verhalen spelen kinderen de hoofdrol. Dit deel bevat verhalen over de zogenaamde voorjaarsfeesten; de Sabbat, Pesach met daaraan gekoppeld de Week van de Ongezuurde broden en het Wekenfeest. Ga op avontuur met Omri en Gerson en nog veel meer kinderen.

Bent u op zoek naar mooie kinderverhalen bij de Bijbelse feesten? Dan is dit boek echt iets voor u. Het is een bundel met zes op de Bijbel gebaseerde verhalen, twee voor elk feest. De schrijfstijl is pakkend en vanuit het perspectief van het kind. De verhalen zijn Bijbelgetrouw en spannend. Met dit boek kunt u uw kinderen in de opvoeding helpen de Bijbelse feesten beter te begrijpen.

Drie schrijfsters hebben vanuit hun eigen geloof en dagelijkse praktijk deze verhalen geschreven. Debora van Westen heeft met haar prachtige illustraties de verhalen een gezicht gegeven.

Dit deel sluit aan op het boek Vier je mee? uit 2018 dat de zogenaamde najaarsfeesten beschrijft: Malik, Benaja en vele anderen beleven spannende avonturen tijdens het Bazuinenfeest, de Grote Verzoendag en het Loofhuttenfeest.

De boeken zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar vierjemee@hotmail.com en kosten € 9,95 per stuk.

Wees de eerste die reageert op "Vers van de pers: Wij vieren feest!"

Geef een reactie