Bezoek Hananya Naftali april 2024 geslaagd (met video’s)

Update: 13 april waren vele mensen in Sushuisterveen aan het bidden met Hananya vlak voor een aanstaande – eerste – Iraanse aanval.
Ook overstemden tijdens de lezing de – veelal Friese – aanwezigen met hun zang enkele pro-‘Palestina’-supporters die al snel werden afgevoerd.
Zie hieronder een video van later die avond.

In een overvol kerkgebouw in Oud-Beijerland was Hananya van harte welkom. Als Messiasbelijdende Jood wil hij de waarheid brengen over Israël en hij is hiervoor ontslagen van diensttijd. Omdat hij zelf in het leger heeft gezeten, kon hij vertellen dat op dag één van de diensttijd de soldaten een boekje krijgen over de hoge ethiek in het leger. Hij diende in het Israëlische verdedigingsleger als verpleger, maar hielp in de praktijk vooral gewonden van de andere zijde.

In het tweede deel van de avond beantwoordde hij vragen uit de zaal. Zo legde hij uit dat opstaan voor Israël niet iets ‘politieks’ maar Bijbels is.

Er was veel éénheid en mensen werden bevestigd en bemoedigd.

Christenen vormen nog steeds een spil in het vormen van de wereldgeschiedenis en bijvoorbeeld de kabinetsvorming in eigen land door gebed en pro-actieve actie.

CvI -directeur J. van Oordt schreef voorafgaand: “Een school, een theater en een kerk: Alle afspraken zijn geannuleerd. Voor een boodschap die anders is dan die van de mainstream-media is geen ruimte. Israël verdedigen mag kennelijk niet meer. Zijn feiten altijd gebalanceerd? Maar onze tour met Hananya gaat door!”

Wees de eerste die reageert op "Bezoek Hananya Naftali april 2024 geslaagd (met video’s)"

Geef een reactie