EO-jongeren naar Israël

EO-jongerenorganisatie BEAM organiseert volgend jaar een reis naar het Beloofde Land. “Wij zijn enthousiast over Jezus en hoe tof is het om in zijn voetstappen te treden?”

De achtdaagse reis leidt onder meer langs Jeruzalem, het meer van Tiberias, de berg Masada en de Dode Zee. “En dat is niet het enige: we praten met Israëlische jongeren over hun geloof, kijken mee in een tehuis voor gehandicapte kinderen en leren zo Israël echt kennen. We slapen in een hostel in het nieuwe gedeelte van Jeruzalem, superdicht bij de oude stad. De perfecte plek om Israël te ontdekken”, schrijft BEAM.

Op de vrijdagavond gaat de groep naar de Klaagmuur om daar het begin van de sjabbat mee te maken.

Samen met drie Israëlreizen van de Evangelische Omroep is er zondag een dienst in het Nationaal Park Ein Hemed, met de bekende muzikant Kees Kraayenoord als worshipleader.

Op 1 mei maakt de jongerenreis Israëls Nationale herdenkingsdag mee. “We beginnen de dag bij Yad Vashem, het beroemde Holocaust Herdenkingscentrum en bij De Laan der Rechtvaardigen, het lichtmonument voor de overleden kinderen. Een overlevende van de Holocaust vertelt zijn verhaal en samen met de tentoonstelling en het monument komt de Tweede Wereldoorlog zo wel heel dichtbij.”

De reis duurt van woensdag 26 april 2017 tot woensdag 3 mei 2017 en kost duizend euro.

 

Wees de eerste die reageert op "EO-jongeren naar Israël"

Geef een reactie