De Holocaust ontmaskerd – auteur boek spreekt in Den Haag DV 27 april 2019

DEN HAAG | Wat heeft de Holocaust ons te zeggen? Nigel Woodley, auteur van het boek “De Holocaust ontmaskerd”, komt DV in april 2019 over uit Nieuw-Zeeland om een aantal spreekbeurten te houden in Nederland. Op zaterdag 27 april hopen we hem te verwelkomen in Den Haag.“De vraag van de twintigste eeuw is beantwoord in “De Holocaust ontmaskerd”: Bijbelse verantwoording van de Joodse tragedie.”

“Dit boek is het eerste dat een Bijbelse vertelling en een uitgebreide verantwoording geeft over de grootste tragedie in de menselijke geschiedenis. Hoewel er velen over de verschrikkingen van de Holocaust geschreven hebben, biedt dit boek een gelegenheid voor de Bewaarder van Israël om Zijn Licht erover te laten schijnen.

De lessen van de Holocaust kunnen alleen worden begrepen in het licht van de Heilige Schrift. 
Dit boek leert u:
• De tragedie was geen verrassing voor de profeten van Israël.
• De Heer gaf duidelijke waarschuwingen vooraf.
• De woede die plaatsvond was niet vanwege de goddelijke vergelding tegen de Joden, maar het was eerder een sinister plot van demonische krachten die de embryonale Joodse staat, voordat het geboren was, wilden vernietigen.
• De doodsstrijd van een volk werden de geboortepijnen van hun onafhankelijke staat.
• De herrijzenis van Israël in 1948 kondigt de spoedige wederkomst van de Messias aan.
• En nog veel meer…”

Zijn boek zal die dag ook weer beschikbaar zijn.

Locatie/tijd: Kerketuinenweg 10-c, Den Haag. Nigel spreekt tijdens de samenkomst van gemeente Shamar.

Aanvang 11.00 uur. Allen van harte welkom!

Van de flyer: “Nigel Woodley is in 1961 in Nieuw-Zeeland geboren en is sinds 1982 samen met zijn vrouw Joann voorganger van de Flaxmere Christian Fellowship in Hastings in Nieuw-Zeeland. Zij hebben zeven kinderen. Nigel is een gepassioneerd spreker over Israël en het Joodse volk.”

De organisatie van deze toernee is in handen van Ebenezer Operatie Exodus. Van 26 april t/m 9 mei staan 9 spreekbeurten gepland, ook hoopt Nigel te spreken tijdens het Ebenezer-weekend in Baak (bij Zutphen), 3 t/m 5 mei.

Dit artikel verscheen voor het eerst op de website van Pillar of Fire

Wees de eerste die reageert op "De Holocaust ontmaskerd – auteur boek spreekt in Den Haag DV 27 april 2019"

Geef een reactie