ICNN-video: Pastorale tocht door de tabernakel

In deze video (u zult hem in een apart venster moeten bekijken, vraag me niet waarom) maken we kennis met Orna Greenman, geboren en wonend in Israël, die nadat zij tot geloof in Jezus was gekomen, messiaans materiaal publiceerde. Twaalf jaar geleden kwam zij in contact met twee vrouwen, die problemen hadden wegens echtscheiding en eenzaamheid. Dit leidde haar tot het opzetten van de bediening Ot U’Mofet, ‘Een teken en wonder’, dat eenzame vrouwen helpt om God in hun situatie binnen te laten en een Vader te zijn.

Deze bediening wordt nu geleid door zes vrouwen die vrouwen helpen zodat ze weer herstellen. Het belangrijkste is, hen in een pastorale ontdekkingstocht door de tabernakel te leiden en hen door een proces te leiden dan hen van ellende, van problemen en crisis naar de overwinning leidt.
De tabernakel is Gods oorspronkelijke model van aanbidding. Toen Hij Mozes de opdracht gaf om er een te bouwen, liet Hij hem een tabernakel zien die bestaat in de hemel. Daarvan heeft Orna een model op schaal laten bouwen.

Deze video van Israel CNN is zaterdagavond uitgezonden door Family7. Voor informatie over de inhoud kunt contact opnemen met Israel CNN

Wees de eerste die reageert op "ICNN-video: Pastorale tocht door de tabernakel"

Geef een reactie