Internationale Israël-conferentie op de Betteld

Een eerdere Israël-conferentie op de Betteld. Beeld: ICEJ

ZELHEM | Stichting Cornerstone organiseert komend jaar vanwege het 70-jarig bestaan van Israël een conferentie op de Betteld voor jongvolwassenen van over heel de wereld.

De conferentie op camping de Betteld in Zelhem is van 4 tot en met 6 mei met een programma voor jong en oud. Het thema is ‘Connected in the Covenant‘, verbonden in het verbond. Er worden honderden deelnemers verwacht.

‘Volgend jaar bestaat de staat Israël 70 jaar. Een Bijbelse volheid en dat wil Stichting Cornerstone Ministries vieren door middel van een spetterende conferentie. Zeker in deze tijd waarin er steeds meer kritiek wordt geuit op Israël. Gods trouw aan het volk zal nimmer verdwijnen’, aldus de organisatie, die de afgelopen jaren diverse jongerenconferenties initieerde en zich inzet voor ‘verzoening tussen gelovigen uit Israël en uit de Arabische wereld samen met gelovigen uit de volkeren’.

Twaalf internationaal en nationaal bekende sprekers uit Israël, de Arabische wereld en de rest van de wereld zijn van de partij, waaronder de rabbijnen David Friedman en Itzhak Shapira, de Arabische voorganger Afeef Hallasha en kunstenares Jip Wijngaarden.

Voor de tieners en basisschoolkinderen is er een apart programma met muziek, sport en spel.

Wees de eerste die reageert op "Internationale Israël-conferentie op de Betteld"

Geef een reactie