Israëlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman met projectkoor door Nederland

Foto: Levi Zoutendijk

AALSMEER | De Israëlische aanbiddingsleidster Sarah Liberman tour komt naar Nederland voor een tour, ondersteund door een projectkoor van The Choir Company.

‘In het jaar dat Israël 70 jaar onafhankelijkheid viert, zijn veel ogen op het land en haar rijke cultuur en historie gericht. Voor de Israëlische Sarah Liberman is die geschiedenis een altijd aanwezige, rijke bron die haar inspireert tot moderne aanbiddingsmuziek met een zeldzaam perspectief; liederen voor een nieuwe generatie gelovigen, met wortels in de cultuur van het land’, meldt Events4Christ. In oktober komt Liberman naar ons land voor drie optredens – in Zwolle, Aalsmeerderbrug en Rotterdam – ondersteund door een projectkoor van The Choir Company.

Sarah Liberman is een geliefde aanbiddingsleider in wat ook wel het ‘Messianic Worship’-genre wordt genoemd: moderne aanbiddingsmuziek door joodse gelovigen met herkenbare wortels in de joodse cultuur en geschiedenis. Een bekende messiaans-joodse artiest binnen dit genre is Paul Wilbur, wiens nummers zoals ‘Prijs Adonai’ onder meer zijn vertaald naar de Opwekkingsbundel.

Driestapsreis

Liberman leidt Ascend Carmel Worship, een aanbiddingsgemeenschap in Israël met een duidelijk doel: God kennen en Zijn Aanwezigheid zoeken. Met een jong team reist Liberman daarvoor niet alleen door Israël, maar over de hele wereld. Ze heeft een passie om mensen mee te nemen op wat ze een ‘driestapsreis naar God’ noemt: bij Hem komen, Hem ervaren en hierdoor veranderd worden.

‘In haar moderne aanbiddingsmuziek (grotendeels Hebreeuws maar ook Engelstalig) klinken inheemse invloeden onder haar meeslepende stem. Het is aanbiddingsmuziek die vertrouwd aanvoelt en toch verrast. En dat zal zeker gelden voor de concerten die Liberman in oktober geeft in Nederland’, aldus Events4Christ. Sommige van haar video’s op YouTube zijn honderdduizenden keren bekeken.

Tijdens de optredens in Zwolle, Aalsmeerderbrug en Rotterdam zal Liberman ondersteund worden door een projectkoor van The Choir Company onder leiding van Maarten Wassink. Deze projectkoren werkten eerder ook mee met concerten van onder meer Paul Wilbur.

Data en informatie op een rij:

5 oktober – Verrijzeniskerk, Bachlaan 150, Zwolle
6 oktober – Levend Evangelie gemeente, Kruisweg 55, Aalsmeerderbrug
7 oktober – Kom en Zie, Boezemweg 166, Rotterdam

Kaarten kosten €17,50 per stuk. Alle concerten beginnen om 20.00 uur. 

1Trackbacks & Pingbacks

  1. - MessiaNieuws

Geef een reactie