Israël+Jodenhaat komt van links: ‘Brandend van verlangen om Gaza te repliceren in Judea & Samaria’

Foto: Levi Zoutendijk

Amnon Abramovich, nieuwsanker van de Israëlische TV-zender Kanaal 12 Nieuws, die wellicht de laatste aanhanger is van de verouderde doctrine die oproept tot een ‘Palestijnse staat, leverde in de studio commentaar op de nieuwste escalatie. Het was alsof hij zich niet bewust was van de 25 bloedige jaren die uit die doctrine zijn voortgekomen.

Hij stelde zelfs voor om Judea en Samaria te verbinden met de Gazastrook door de Palestijnse Autoriteit de leiding te geven over de enclave aan de kust, waardoor de zuidelijke inwoners van Israël in een tangbeweging worden verstikt. Hij stelde ook voor Israëlische gemeenschappen te ontwortelen en Hamas te verpletteren met behulp van het bloed van onze soldaten. Dit is hoe hij graag zou willen zorgen voor vrede in onze tijd.

Israël trok zich terug uit Gaza en bevredigde de honger van de haters van Israël’s nederzettingen beleid. Nadat we de Joodse gemeenschappen in Gaza hadden vernietigd, wat hebben we ervoor teruggekregen? Bloed, brand en rookwalmen. In Judea en Samaria, in schril contrast met wat we in de Gazastrook deden, hebben we de controle herbevestigd, waarbij de IDF met succes Israël heeft verdedigd tegen Palestijns terrorisme en de lokale Arabische bevolking heeft beschermd tegen Hamas terwijl deze plannen maakt om hun steden over te nemen.

We hebben dus twee modellen om het conflict aan te pakken: het model dat we in Gaza gebruikten en dat in Judea en Samaria. En zie, in tegenstelling tot wat Abramovich en zijn mede valse profeten hebben voorspeld, bleek het problematische model het Gaza-model te zijn, dat een broeinest van terrorisme voortbracht.

Wat onze vijand in Gaza drijft is geen rationeel denken of het welzijn van zijn onderdanen (dit geldt ook voor Mahmoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit, die heeft geweigerd om geld te accepteren omdat Israël de salarissen afrekende die worden gebruikt om terroristen te betalen).

Logica zal onze vijand niet overtuigen, en vredesbesprekingen evenmin. We mogen het bloed van onze zoons niet zomaar laten vergieten, zodat we Gaza kunnen overdragen aan Abbas, die niet in staat is geweest om Ramallah te regeren, laat staan ​​de PA. Elke poging om Hamas en andere terroristische groeperingen te analyseren met behulp van Westerse hulpmiddelen, alsof het normatieve entiteiten zijn, is zinloos.

Hamas heeft de door PA beheerde gebieden niet kunnen overnemen vanwege de aanwezigheid van Israël. Als we Hamas willen verpletteren, zoals sommige van de experts hebben gesuggereerd, moeten we misschien de Gazastrook heroveren en zelf besturen, omdat de PA het vuile werk voor ons niet zal doen. Het is er gewoon niet toe bekwaam.

Islam, loyaliteit aan de clan en tribalisme in de Palestijnse samenleving, zijn sterker dan welke vorm van kunstmatig en seculier nationalisme dan ook. Kijk maar eens hoe het Midden-Oosten uiteen rafelt, dat niet langer het door de westerse opgelegde keurslijf van nationalisme draagt ​​dat het kreeg na de Eerste Wereldoorlog.

Hamas Charter van 1988
Het gaat nu terug naar een mozaïek van stammen en clans. Het Hamas-charter uit 1988, opgesteld door oprichter Ahmed Yassin, die in maart 2004 door Israël werd uitgeschakeld, geeft een nauwkeuriger beschrijving van onze vijand dan elk zinloos stuk papier dat het tekent. Het is een document dat iedereen zou moeten lezen, omdat het laat zien hoe degenen die het hebben over een Palestijnse en seculiere staat een gezond oordeel missen.

Het handvest bevat een citaat toegeschreven aan Hassan Al-Banna, de stichter van de Moslim Broederschap in Egypte in 1928, is een organisatie die Hamas als zijn proxy gebruikt. Al-Banna zei: “Israël zal opstaan ​​en blijven bestaan ​​totdat de Islam het wegvaagt, zoals het vernietigde wat er eerder was.

Het Charter zegt dat de doelen van Hamas zijn: “Een oorlog tot de dood … tot het herstel van een islamitische staat.” Zijn die doelen beperkt tot Gaza? Welnu, het handvest bepaalt dat “het land Palestina een religieuze islamitische verplichting [waqf] is voor alle moslims tot de dag van de opstanding. Het is verboden om het te verkwanselen of zelfs maar een deel ervan op te geven.

In Artikel 13 van het handvest wordt opgemerkt dat vredesbesprekingen zinloos zijn: “Er is geen oplossing voor het Palestijnse probleem behalve jihad. Met betrekking tot de internationale initiatieven, suggesties en conferenties, zijn ze een verspilling van tijd en complete onzin.” Het charter gaat vervolgens verder met te zeggen dat “Jihad is de enige manier is om [Palestina] te bevrijden. Er bestaat geen twijfel over het ware bewijs van de geschiedenis.

Om te besluiten verwijst Artikel 32 van het Charter schaamteloos naar het antisemitische schotsschrift “De Protocollen van de Wijzen van Zion”  dat op het einde van de 19de eeuw werd gepubliceerd in Rusland. Het pretendeert de notulen te zijn van vergaderingen die heimelijk werden gehouden door Joodse wijze mannen die samenzweren om de wereld te beheersen.

De Protocollen zijn vaak als een vervalsing aangetoond, maar ze zijn nog steeds overal in de wereld vertaald, gepubliceerd en verspreid, van de Verenigde Staten tot Japan, van de Arabische wereld tot Latijns-Amerika en worden vandaag als zoete broodjes verkocht in de bazars en op de markten in de Palestijnse gebieden, van Gaza tot in Ramallah. Rijkspropagandaleider Joseph Goebbels & Co gebruikten de Protocollen van Zion om er hun Judeocide mee te rechtvaardigen ten tijde van het Duitse Rijk.

Zijn nalatenschap leeft tot op vandaag de dag verder in het Charter van de Palestijnse terroristische groep Hamas, evenals bij de ontkenners van de Holocaust (zoals PA president Mahmoud Abbas bv.) en andere complottheoretici: “Zionisme: Vandaag is het Palestina, morgen zal het een of ander land zijn. Het Zionistische plan is grenzeloos. Na Palestina streven de Zionisten ernaar uit te breiden van de Nijl tot aan de Eufraat. Wanneer ze de regio die ze hebben veroverd zullen hebben verteerd, zullen ze streven naar verdere uitbreiding, enzovoort. Hun plan is belichaamd in de ‘Protocollen van de Wijzen van Zion’ en hun huidige gedrag is het beste bewijs van wat we zeggen.

Bij het lezen van deze passages wordt het overduidelijk dat elk gepraat over een gemiste kans om een ​​deal te sluiten met Hamas klinkt als onverantwoord kletsen.


Bronnen:

♦ naar een artikel van Dror Eydar “The Left’s burning desire to replicate Gaza in Judea and Samaria” van 7 mei 2019 op de site van Israel Hayom

♦ een artikel op deze blog “Palestijns antisemitisme gevoed door Hitler, Mein Kampf en de Protocollen van Sion” van 27 april 2018

Bron: Brabosh.nl

Wees de eerste die reageert op "Israël+Jodenhaat komt van links: ‘Brandend van verlangen om Gaza te repliceren in Judea & Samaria’"

Geef een reactie