Jezus was een Palestijnse terrorist (volgens het officiële dagblad van de PA)

Foto: Levi Zoutendijk

Samer Arbid is de Palestijnse terrorist die met twee anderen is gearresteerd voor het tot ontploffing brengen van een bom die de 17-jarige Rina Shnerb heeft vermoord en haar vader en broer heeft verwond bij de Dolev-lente op 26 augustus 2019.

Arbid, die lid is van de terreurorganisatie Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP), werd 2 weken in het ziekenhuis opgenomen kort na zijn arrestatie, en de Palestijnse Autoriteit beweerde dat dit het gevolg was van zijn ondervraging.

Naar verluidt gewond door Joden, publiceerde de officiële krant van de PA Al-Hayat Al-Jadida op 16 oktober 2019 een cartoon die de terrorist Samer Arbid afbeeldde als Jezus aan het kruis:

Een Palestijnse terrorist verdenken die wordt verdacht van moord voorstellen als Jezus is in overeenstemming met de herschrijfgeschiedenis van de PA en haar fundamentele ondersteuning van terreur, die beweert dat Jezus de eerste Palestijnse ‘martelaar’ was en dat terroristische moordenaars helden zijn.

Fragment uit de toespraak van Fatah Central Committee-lid Abbas Zaki: “Wij zijn moslims, wij zijn christenen, want onze heer Jezus is Palestijn. De Joden kruisigden hem aan de Via Dolorosa …” En PA-voorzitter Mahmoud Abbas verklaarde op 22 december 2014: “Wij vieren de geboorte van Jezus, een Palestijnse boodschapper van liefde, gerechtigheid en vrede.

Jezus een Palestijn? Welzeker, hieronder ‘het bewijs’:

Bron: https://brabosh.com

Wees de eerste die reageert op "Jezus was een Palestijnse terrorist (volgens het officiële dagblad van de PA)"

Geef een reactie