Jongerenweekend Simchaim bijna vol, ook andere weekenden in de maak

Groepsfoto tijdens een van de Simchaim-weekenden.

LELYSTAD | Een recordaantal aanmeldingen voor het messiaanse jongerenweekend van Simchaim. “Jongeren kijken er echt naar uit”, ziet organisator Renaldo van de Schuur uit Lelystad.

“Binnen een week zijn er 31 aanmeldingen binnen gekomen”, liet Van de Schuur dit weekend weten. “Dat betekent dat er momenteel nog 19 plekken vrij zijn. Nog niet eerder hebben mensen zich zo snel opgegeven.”

Er is plek voor maximaal 50 jongeren. “Het gaat snel. Er is veel animo voor en we krijgen heel positieve reacties van mensen die eerder zijn geweest en weer heel graag mee gaan. Vele jongeren kijken er echt naar uit. Dat was ook te merken aan de vragen wanneer het weer zou zijn, al voordat we het weekend kenbaar hebben gemaakt.”

De 36-jarige Van de Schuur hoopt dat de groep jongeren, vooral tieners en begin twintigers, op termijn zelf de organisatie op gaat pakken. Zelf is hij ook al bezig met andere initiatieven, zoals messiaanse 55+ weekenden, mannen- en vrouwenweekenden, en weekenden voor muzikanten en kinderen.

Wees de eerste die reageert op "Jongerenweekend Simchaim bijna vol, ook andere weekenden in de maak"

Geef een reactie