MessiaNieuws organiseert ‘Israëlisch’ veldvoetbaltoernooi

Naast de online werkzaamheden op de website moet af en toe ook worden bewogen. MessiaNieuws organiseert daarom op zondagmiddag 19 juni een veldvoetbaltoernooi ‘Israëlische stijl’ in Ede.

Tijdens het toernooi zullen teams van zeven het tegen elkaar op halve (kunstgras)velden opnemen. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur. Tussen de wedstrijden door kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de kraampjes op de Israël-markt. Tijdens de pauze zal een nog nader bekend te maken spreker een korte overdenking houden. De middag zal rond 17.00 uur worden afgesloten. Een team opgeven kan via onderstaand formulier, de inschrijfkosten bedragen per team €40,- (opgave na 12 juni = €50). Het toernooi vindt plaats op sportpark de Hoekelumse Eng van KSV Fortissimo, Sportparkweg 8, Ede.

In een tijd waarin antisemitisme weer hoogtij lijkt te vieren, is het zaak om daar, zeker als christen, tegen op te staan. Organisaties met hart voor Israël en/of het Joodse volk zijn daarom welkom om (gratis) hun producten, acties of activiteiten te promoten. Vul tevens voor de aanmelding van organisaties onderstaand formulier in of mail administratie@messianieuws.nl.

Voetballiefhebber? Check dan meteen even de pagina van Kadima, een interkerkelijk voetbalteam. Check ook het Facebookevenement.

https://www.facebook.com/events/1782748888614015/

Geef een reactie