Muziekvideo: This is my Home, dit is mijn Thuis

This is my Home, Dit is mijn Thuis, zingt Duvie Shapiro in dit lied, dat alle Joden op de wereld uitnodigt om naar hun vaderland Israël te komen. ‘Of je al in Israël woont, of ergens anders op de wereld, Israël was altijd, en blijft altijd, ons eeuwig thuis’.

Ik adem en ruik
Ik hoor en zie
hier op deze plaats
alles wat was
en alles dat zal gebeuren
Alleen op deze plaats

ik behoor er bij
Het hart wordt getrokken naar het land
ik kies
in het land blijven
Alles is de moeite waard
Omdat ik in het land Israël woon

This is my home
this is the place to be
Ik voel mijn God hier in mijn binnenste
Dus kom opwaarts, broeder, en zit bij mij
This is my home
Dit is mijn plaats

Wees de eerste die reageert op "Muziekvideo: This is my Home, dit is mijn Thuis"

Geef een reactie