Vacature: enthousiaste coördinator/eindredacteur (m/v) gezocht

Foto: Levi Zoutendijk

EDE | MessiaMedia zoekt per direct voor haar online kanalen, voornamelijk MessiaNieuws.nl, een coördinator/eindredacteur die aangeleverde teksten kan redigeren en publiceren op onze website en sociale media.

Ook is er de mogelijkheid tot het schrijven van korte nieuwsberichten op joods-christelijk gebied. De redactie richt zich met name op berichtgeving over ontwikkelingen in Nederland, zoals de messiaanse beweging, de rol van Israël in de kerk en de Hebreeuwse wortels van het christelijk geloof. Maar ook Israël en joods-christelijke thema’s in het buitenland komen volop aan de orde.

Eigen initiatief en zelfstandig werken wordt gewaardeerd. Een journalistieke achtergrond is een pre, maar geen vereiste. Het systeem achter onze website is WordPress. De werkzaamheden bedragen in overleg één of twee dagen per week.

Heb je interesse in een van deze gebieden of wil je je er meer in gaan verdiepen en beschik je over een gedegen pen, stuur dan een korte motivatie en je CV naar administratie@messianieuws.nl.

Bekijk ook andere functies en mogelijkheden van MessiaMedia en onze partners op de vacaturepagina

Wees de eerste die reageert op "Vacature: enthousiaste coördinator/eindredacteur (m/v) gezocht"

Geef een reactie