Dominee Glashouwer spreekt over eindtijd

VAASSEN | De bekende dominee en schrijver Willem Glashouwer spreekt maandag 16 januari in Vaassen tijdens de eerste studieavond in een serie van drie over de eindtijd en de rol van Israël daarin.

De prediker, voorzitter van Christenen voor Israël Internationaal, zal vragen behandelen als ‘leven we nu in de eindtijd?’ en ‘wanneer komt de antichrist?’, maar ook “hoe zit het met het merkteken en het getal van het beest, valse profeten, Babylon en Jeruzalem, het nieuwe wereldrijk in opmars en de wederkomst van Christus”, aldus de organisatie in een persbericht. Ook zal Glashouwer aandacht besteden aan ‘de Grote Verdrukking’ en de bijzondere rol die Israël volgens de dominee in de eindtijd speelt.

Achtergrond

Willem Glashouwer was voorheen werkzaam voor de Evangelische Omroep. Hij is auteur van eindtijdboeken als ‘Waarom Israël?’ en ‘Waarom Eindtijd?’. De bijeenkomst vindt plaats in De Rank, Torenstraat 15 in Vaassen. De andere data zijn maandag 13 februari en 27 maart. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Wees de eerste die reageert op "Dominee Glashouwer spreekt over eindtijd"

Geef een reactie