Jonet organiseert dag voor Jood én niet-Jood

Online community Jonet organiseert dag voor Joden en niet-Joden.

Online community Jonet, bekend van de gelijknamige joodse nieuwswebsite, organiseert zondag in Den Haag haar jaarlijkse dag voor zowel Joden als niet-Joden. 

De dag wordt samen met het in Amsterdam gevestigde Joods Maatschappelijk Werk (JMW) georganiseerd met op de agenda joods-culturele activiteiten en sprekers. “Voor deze activiteit nodigen we Joods en niet Joods Nederland uit, met als doel elkaar beter te leren kennen.”

Op het programma staan onder meer een lezing van Sandra Geller over de neuroloog en grondlegger van de psychoanalyse Sigmund Freud, een concert van Mulder en Sons en de film ‘a Dangerous Method’. Aanmelden kan via de website van JMW.

‘Jonet’ is een initiatief van JMW-directeur Hans Vuijsje en geldt als samenwerkingsverband tussen diverse Joodse instellingen in Nederland. “Het belangrijkste doel van Jonet is het aanbieden van één online portal voor heel Joods Nederland. Verder wil Jonet een forum zijn; een plek om met elkaar in gesprek te komen, te discussiëren en nieuwe contacten aan te gaan”, aldus de organisatie.

UPDATE
Tot hun spijt deelde Jonet woensdag mee dat de activiteit van aanstaande zondag is afgelast. “Wij hebben helaas te weinig aanmeldingen om de voorstelling door te laten gaan”, aldus Jolande Drop van JMW. 

Wees de eerste die reageert op "Jonet organiseert dag voor Jood én niet-Jood"

Geef een reactie