Radio Israel is op zoek naar enthousiaste medewerkers!

DEN HAAG | Loop je ook warm voor Israel? Het door de Heere G’d uitverkoren volk? Het volk dat steeds meer in de verdrukking komt? Zou je ook iets voor dit volk en het Beloofde Land willen betekenen in deze tijd?

Dan is dit je kans! 😉

Radio Israel maakt een frisse start! Want Israël is meer dan ooit in het nieuws. Oorlogsdreiging, de roep om een Palestijnse Staat, de strijd om het hartland van Israël (Judea en Samaria), het snel opkomend antisemitisme, allemaal onderwerpen die continu negatief in het nieuws zijn. Maar te weinig horen we de waarheid.

Radio Israel laat de andere kant van het nieuws over Israël horen. Daarom dit radiostation. Actualiteiten, Bijbelstudies over Israël, de Bijbelse Feesten, boeiende achtergrondstudies, enzovoorts; afgewisseld met prachtige Israëlische muziek. Op dit moment is Radio Israel op zoek naar

Enthousiaste presentatoren (m/v)

op het gebied van de volgende (nieuw te ontwikkelen) programma’s, zoals een muziek-, actualiteiten-, jongeren-, vakantieprogramma,  nieuwe Bijbelstudies, maar ook een vakantieprogramma, mensen die de dagopeningen en dagsluitingen wil verzorgen… Iemand die het programma Tikvah (hoop), (met muziek) en een bemoediging vanuit de Bijbel wil verzorgen. Een wekelijks programma over Gods grootheid en Zijn liefde voor ons. Heb je mogelijk een idee voor een programma dat aansluit bij de doelstellingen van ons… kom er mee voor de dag. Wij luisteren graag naar je!

Herken je je hierin?
– je hebt een hart voor Israël en het Joodse volk
– je doet graag iets nuttigs in uw vrije tijd
– je hebt een brede interesse voor Israël

Heb je geen ervaring in het Radiowerk? Natuurlijk helpen we je hierbij om dit mooie werk goed uit te kunnen voeren.

Denk je dat dit je iets lijkt? Of ben je op zich wel enthousiast, maar zit je toch nog met vragen? Neem dan eens contact op met Cees van der Vlist. Hij is bereikbaar via e-mail: cees@radioisrael.nl of bel 06-53106626

Het betreft in alle gevallen vrijwilligerswerk, en kan veelal vanuit huis worden gedaan.

Wees de eerste die reageert op "Radio Israel is op zoek naar enthousiaste medewerkers!"

Geef een reactie