MessiaNieuws binnenkort online

De relatie tussen Joden en christenen lijkt na tweeduizend turbulente jaren langzaamaan te verbeteren. De ontwikkelingen, samenwerkingen en dilemma’s op joods-christelijk gebied zijn amper bij te houden.

Zo worstelen wereldwijd veel kerken met het thema Israël, zowel theologisch als politiek, en ontdekken steeds meer christenen de joodse wortels van het christendom. Anderzijds hebben de staat Israël en het Joodse volk in een voor hen vaak bedreigende wereld christenen misschien wel als grootste bondgenoot. Zijn beide godsdiensten ooit eerder zo nader tot elkaar gekomen?

Hoog tijd om van al die actualiteiten op joods-christelijk gebied verslag te doen via een journalistiek onafhankelijk medium, met als doel Joden en christenen met elkaar te verbinden. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen en lancering van de website. MessiaNieuws is een nieuw mediaplatform op messiasbelijdend, joods-christelijk gebied. De redactie wil nieuws en actualiteiten bijhouden op alles wat een link heeft met Joden en christenen in Nederland, maar ook in het buitenland met Israël als middelpunt.

Interesse gewekt? We zoeken nog schrijvers (bloggers, columnisten, bijbelcommentatoren, etc.), adverteerders en meer. Like nu onze Facebookpagina en maak kans op een fles Israëlische wijn t.w.v. 25 euro!

Wees de eerste die reageert op "MessiaNieuws binnenkort online"

Geef een reactie