Vacatures: MessiaNieuws zoekt schrijvers, bloggers

De redactie van MessiaNieuws is inmiddels enkele maanden druk bezig om lezers dagelijks te voorzien van nieuwe artikelen, blogs en interviews. Graag zouden we onze poule van schrijvers en bloggers aanvullen met nieuw elan.

MessiaNieuws doet verslag van actualiteiten op joods-christelijk gebied door verslag te doen via een journalistiek onafhankelijk medium, met als doel Joden en christenen met hart voor Israël op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Op dit moment zoeken we met name versterking in het nieuwsteam. Dat betekent het aandragen en/of oppakken van nieuwsberichten die binnen het kader van MessiaNieuws passen. Het nieuws wordt vervolgens op onafhankelijke en journalistiek verantwoorde wijze vertolkt naar een leesbaar bericht op de website. Daarnaast is er behoefte aan meer ’tijdloze’ artikelen, zoals interviews of achtergrondverhalen.

Verder zijn we dringend opzoek naar een vaste columnist. Iemand die op regelmatige basis (dagelijks/wekelijks) de actualiteiten op een creatieve en eigenwijze manier vorm weet te geven, en daarbij gevoelige onderwerpen niet schuwt.

Heb je interesse in een van de vacatures, of zou je op andere wijze verbonden willen raken met MessiaNieuws? Stuur een mail met je CV en een korte motivatie naar administratie@messianieuws.nl. 

Wees de eerste die reageert op "Vacatures: MessiaNieuws zoekt schrijvers, bloggers"

Geef een reactie