NEM viert sjabbat in Nijkerk

Richard Vos is sinds maart dit jaar directeur van de NEM.

Near East Ministry (NEM) organiseert zaterdag 3 juni het ‘Sjabbat Israël Gebed’ met aansluitend een informatieavond over uitzending naar het Midden Oosten. 

Om 17.00 uur wordt gebeden voor het Midden Oosten en de werkers die daarnaartoe via de NEM zijn uitgezonden. Vervolgens wordt erev sjabbat, het begin van de wekelijkse sabbat, gevierd en de maaltijd met elkaar gedeeld, meldt de organisatie in een persbericht.

Om 20.00 uur is er een informatieavond voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen in Israël of Egypte. Met informatie over het verzoeningsproject Connect! en het BaanBrekersproject, de visie van de NEM, de voorwaarden en ruime gelegenheid om vragen te stellen.

De avond vindt plaats op het terrein van de NEM aan de Voorthuizerweg 5 te Nijkerk (aan de N303 Voorthuizen-Putten). Opgave voor de avond is noodzakelijk via info@nemnieuws.nl.

De NEM wil als christelijke organisatie verzoening bewerkstelligen tussen Joden en Arabieren. Richard Vos (1968), spreker over de Bijbelse Feesten, is sinds 1 maart directeur als opvolger van Kees Jan Rodenburg. Vos, bij zijn aanstelling: “Ik heb leren zien dat God zijn voornemen om Israël te zegenen niet losgelaten heeft en dat Hij in Jezus ook de buurvolken van Israël wil zegenen.”

Wees de eerste die reageert op "NEM viert sjabbat in Nijkerk"

Geef een reactie