Feestelijke avond bij Pillar of Fire ter ere van 71e verjaardag van de staat Israel!

Ter gelegenheid hiervan wordt door Pillar of Fire een feestelijke avond georganiseerd, waarvoor zij een bijzondere groep dansers hebben kunnen boeken.

Zo’n 25 kinderen van 15-16 jaar uit Israël komen dansen o.l.v. danscoach Avivit ben Moshe. Naast hun optreden zullen zij ook de belangstellenden uitnodigen om met hen mee te doen!

Danscoach Avivit ben Moshe (getrouwd met een Nederlander en woonachtig in Amsterdam) neemt een grote groep kinderen mee, om voor, maar ook mét ons een avond te hebben met Israëlische volksdans.

Zij en andere dansleraren geven les aan volwassenen en kinderen. Hun dansvorm lijkt op volksdansen, maar dan wat moderner. De leraren staan in het midden, en leggen de passen uit. De groep staat er omheen en doet de passen na. Er komen o.a. elementen uit linedance (lijndansen) in voor. Sommige dansen gaan in paren.

Op Youtube (zie hier hun Toutube-kanaal) zijn veel filmpjes te vinden van hun dansworkshops (met volwassenen). Afgelopen 16 maart beleefden zij en Israëlisch dansleraar en choreograaf Chen Blum een dansmarathon in Amsterdam. Deze marathon (“Stav weekend”) wordt elk jaar in maart gehouden in Nederland.

U hoeft niet mee te dansen, maar het mag wel! 🙂

Allen van harte welkom!
Kerketuinenweg 10-C, Den Haag.
Aanvang van deze avond 20.00 uur.
Inloop vanaf 19.30 uur.

Wees de eerste die reageert op "Feestelijke avond bij Pillar of Fire ter ere van 71e verjaardag van de staat Israel!"

Geef een reactie