Opnieuw verzoek om gebed voor Messiasbelijdende voorganger Eddie Santoro 

Foto: Levi Zoutendijk

Al een paar keer eerder vroeg ik uw gebed voor de Messiasbelijdende voorganger Eddie Santoro. Afgelopen week kreeg hij weer een MRI-scan.

Volgens de oncoloog was de tumor nog steeds aanwezig in zijn hersenen en was hij ook nog gegroeid. Omdat Eddie’s lichaam de chemotherapie slecht verdraagt, zal hij een andere behandeling krijgen. Volgens de oncoloog is die behandeling effectief in 60 procent van de gevallen.

‘God is onze Genezer,’ stelt Santoro. ‘Wilt u mee blijven bidden om genezing. We bidden samen, we bidden met vrienden en blijven uitzien naar Gods overwinning.’

Ondertussen blijft hij actief in het brengen van het Evangelie. ‘Gisteren moest ik in een telecomwinkel zijn. Daar had ik met de verkoper, een jonge moslim, een gesprek over Yeshua. Het is mijn diepe verlangen en gebed dat Hij de Heere Jezus zal leren kennen.’

Hij vraagt ook of we willen bidden voor plaatselijke Messiasbelijdende gemeenten, om het Evangelie bekend te maken in Israel.
Verder vraagt Santoro gebed voor Messiasbelijdende Joden die naar Israel willen emigreren, Alijah willen maken, maar geen definitieve verblijfsvergunning krijgen, of pas na een lange tijd, omdat ze in Yeshua geloven.

‘Persoonlijk kennen we verschillende stellen, die hier getrouwd zijn, waarvan de één Joods staatsburger is, terwijl de ander niet-Joods is. Het duurt dan soms wel vijf jaar om erkend te worden als staatsburger.‘ (Bron: Kehila News)

Dirk van Genderen publiceert wekelijks een nieuwsbrief over Israel en het Midden-Oosten. 

Wees de eerste die reageert op "Opnieuw verzoek om gebed voor Messiasbelijdende voorganger Eddie Santoro "

Geef een reactie