Palestijnse BDS-beweging met ‘Made in Israel’ website

Foto: Levi Zoutendijk

De in Groot-Brittannië gevestigde Israël Advocacy Movement is opgericht om de sterk verbreide anti-Israëlische houding tegen te gaan en het echte Israël te laten zien. Zij heeft onlangs een sappig en hilarisch stukje informatie aan het licht gebracht, die opnieuw de dwaasheid en mislukking van de Boycott, Divestment and Sanctions (BDS) beweging tegen Israël onthult.

Rashida Tlaib was een van de handvol radicale Democratische kandidaten die na het winnen van een zetel in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden plotseling in de schijnwerpers kwamen te staan.
Tlaib is niet zozeer bekend om wat ze van plan is te doen voor haar kiezers in Michigan, maar eerder om haar openlijk vijandige standpunten ten opzichte van Israël.

Weet je, Tlaib is een Amerikaanse van ‘Palestijnse’ Arabische afkomst, en ze haat absoluut de Joodse Staat. Zij heeft gezegd dat de VS de militaire hulp aan Israël zou moeten verminderen. Zij is ook een grote verdedigster van BDS, een campagne die, zonder succes, probeert om Israël economisch te verstikken.

Dus, we konden het niet nalaten om te lachen nadat we erachter waren gekomen dat Tlaib’s campagnewebsite was gebouwd op het Wix-platform! Zoals veel mensen weten, is Wix niet alleen een van de beste platforms van het internet voor kant-en-klare websites, het is ook een van de succesrijkste internet start-ups van Israël, met het hoofdkantoor in Tel Aviv.

Ongetwijfeld zal Tlaib haar website onmiddellijk verplaatsen naar een andere provider, nadat zij zich haar ernstige fout heeft gerealiseerd. Maar tot het zo ver is, genieten vandaag van dit stukje humor, met dank aan Israëls meest giftige tegenstandster.

Dit bericht verscheen voor het eerst op Israel today.

Wees de eerste die reageert op "Palestijnse BDS-beweging met ‘Made in Israel’ website"

Geef een reactie