Wereldwijde BDS-beweging heeft directe banden met terreurgroepen

Foto: Levi Zoutendijk

De Shin Bet, de Israëlische geheime dienst, meldde afgelopen woensdag dat vijftig leden van het ‘Popular Front for the Liberation of Palestine’ (PFLP) zijn gearresteerd. De arrestaties volgden op onderzoeken na een Palestijnse aanslag op 23 augustus, waarbij de 17-jarige Rina Shnerb werd gedood. Eén van de gearresteerden is Khalida Jarrar.

Volgens de Shin Bet staat zij aan het hoofd van een terreurgroep die actief is in de Westbank en is zij één van de leidinggevenden binnen de BDS-organisatie Addameer.

Marc Greendorfer, directeur van het ‘Zachar Legal Institute’ en auteur van het boek ‘The New Antisemites: The Radicalization Mechanism of the BDS Movement and the Delegitimization Campaign Against Israel’ stelt dat de onthulling over Jarrar slecht het topje van de ijsberg is. Volgens hem is er een sterke verbinding tussen de wereldwijde BDS-beweging en terreurgroepen, die zich richten tegen Israel. ‘BDS en terreur zijn twee kanten van dezelfde munt,’ aldus Greendorfer.

‘Hamas en het ‘Bevrijdingsfront voor de Bevrijding van Palestina zijn direct betrokken bij de BDS-beweging,’ aldus het Israëlische ministerie van Strategische Zaken. Van de dertig na aanslagen opgepakte terroristen, werd ontdekt dan twintig van hen leidinggevende posities hadden binnen dertien verschillende BDS-organisaties.
Volgens Yifa Segal, de directeur van het ‘International Legal Forum’ is de BDS-beweging afkomstig uit de koker van terroristen en wordt deze beweging geleid door terroristen. (Bron: Jerusalem Post)

Ik hoop dat deze informatie de ogen van velen in het Westen en ook in ons land zal openen voor ware aard van de BDS-beweging. Het gaat de leiders niet om verbetering van de situatie van de Palestijnen, zoals ze altijd beweren, het gaat hen om de totale vernietiging van Israel.

– – – – –

Bronvermelding
Datum:   21-12-2019
Auteur:   Dirk van genderen
Website: https://www.dirkvangenderen.nl/

– – – – –

 

Wees de eerste die reageert op "Wereldwijde BDS-beweging heeft directe banden met terreurgroepen"

Geef een reactie