‘Zingen voor Israël’-tournee door Nederland

De Mannenzanggroep Sion uit Katwijk aan Zee trad in het verleden op namens Zingen voor Israël.

NIJKERK | Onder het motto Zingen voor Israël organiseert stichting Christenen voor Israël verschillende koor- en samenzangavond in de maanden september en oktober.

Aanstaande zaterdag 17 september in de Nieuwe Kerk in Zierikzee is de eerstvolgende Israël-zangavond vanaf 19.00 uur, maar vanaf 18.45 uur zal er al samenzang zijn.

“Muzikale medewerking wordt verleend door Kinderkoor De Sjofar uit Zierikzee onder leiding van Ellen van den Hoek. Sem Bienefelt zal het koor op de piano begeleiden. Het Chr. Sint-Annalands Mannenkoor  “Door Eendracht Verbonden” verleent eveneens medewerking. Dit koor staat onder leiding van Peter Biemond en wordt op het orgel begeleid door Leen Heyboer. De organist Marien Stouten begeleidt de samenzang, want naast koorzang zal er ook veel samenzang zijn. Jantine Kalkman bespeelt hierbij de trompet”, aldus Christenen voor Israël.

Dominee Kees van Velzen zal in Zierikzee een korte meditatie houden met als thema ‘Het herstel van het Koninkrijk’.

Er zal een collecte worden gehouden voor het project Breng de Joden thuis, om Joden uit Oost-Europa een vlucht te bieden naar Israël. Tevens is er gelegenheid om producten uit Israël te kopen en er zal een (kleine) boekentafel zijn.

De andere avonden zijn dinsdag 27 september in Bodegraven, zaterdag 1 oktober in Heusden, dinsdag 11 oktober in ’s Gravenzande en zaterdag 22 oktober in ’s-Gravendeel. 

Wees de eerste die reageert op "‘Zingen voor Israël’-tournee door Nederland"

Geef een reactie