Kadima viert eerste verjaardag met zaalvoetbaltoernooi in Ede (update)

Kadima-spelers en aanhang op een toernooi in Rotterdam.

EDE | Voetbalteam Kadima viert dinsdag 27 december 2016 zijn eerste verjaardag tijdens Chanoeka met een zaalvoetbaltoernooi in Ede.

Kadima, een interkerkelijk voetbalteam met hart voor Israël, organiseert dinsdagavond 27 december in sporthal De Reehorst in Ede voor het eerst een zaalvoetbaltoernooi. En wel tijdens Chanoeka, het joodse lichtfeest. Iedereen is welkom om mee te doen en elkaar op sportieve wijze te stimuleren een licht te zijn in de wereld.

Het voetbalteam bestaat in de kerstvakantie een jaar. In de kerstvakantie van 2015 speelde Kadima haar eerste toernooi in Zutphen. Kadima speelde vervolgens onder meer in Rotterdam, Naarden en Doetinchem. Aanvoerder Martin van der Bent (18) uit Katwijk blikt tevreden terug op de toernooien waar zijn team meedeed. “Het was een prachtig eerste jaar vol passie en strijd en de nodige toernooien waar het nog niet altijd op rolletjes liep, maar wie weet kunnen we daar verandering in brengen tijdens ons eigen zaalvoetbaltoernooi.”

https://www.facebook.com/events/239246596504668/

UPDATE: De eerste wedstrijd begint om 18.30 uur. Het toernooi is rond 22.30 uur afgelopen. Er hebben zich inmiddels acht teams opgegeven. De toernooideelname per team bedraagt €40,-. Alleen individuele opgave om bij team Kadima mee te spelen, is nog mogelijk via onderstaand formulier.

Supporters zijn natuurlijk ook welkom! Er is een kantine met divers eet- en drankjesaanbod en een grote tribune om de teams aan te moedigen. Ook zijn er Kadima-shirts met korting aan te schaffen en is er een tafel met leesvoer op joods-christelijk gebied.

Eerder dit jaar organiseerde MessiaNieuws in samenwerking met Kadima een 7×7 veldvoetbaltoernooi ‘Israëlische stijl’, tevens in Ede.

Kadima steunen? Schaf een shirt aan! 

Adres

Sporthal De Reehorst, op loopafstand van station Ede-Wageningen
Bennekomseweg 26, 6717 LM Ede

Wees de eerste die reageert op "Kadima viert eerste verjaardag met zaalvoetbaltoernooi in Ede (update)"

Geef een reactie