Muziekvideo: Psalm 24, de Koning der ere komt

Deze video Melech Hakavod, Koning der Ere, waarin Michael Ben David Psalm 24:7-10 zingt in Hebreeuws en Engels, is in in maart 2011 opgenomen in Accra en andere delen van Ghana.

‘Het was de allereerste keer dat ik in Afrika was, dit was een hele ervaring voor me! De mensen waren warm en prettig en ik genoot volop van mijn tijd met de dierbare Ghanezen die gebeds­strijders zijn! We hadden veel plezier met het opnemen van de video, hoewel we veel tijd op de weg door­brachten om naar alle prachtige locaties te rijden. We waren gezegend dat we in tweeën­halve dag voldoende beeld­materiaal konden maken om deze video mogelijk te maken! We waren zeer gezegend met al die mooie mensen die zich vrijwillig aanboden om deel te nemen en ons te vereren met hun aanwezigheid, gevoel voor humor en unieke Afrikaanse schoonheid!’

Hef uw hoofden op, o poorten, en verhef u, eeuwige deuren, opdat de Koning der ere binnengaat.
Wie is deze Koning der ere? De HEERE, sterk en geweldig, de HEERE, geweldig in de strijd.
Hef uw hoofden op, o poorten, ja, verhef ze, eeuwige deuren, opdat de Koning der ere binnengaat.
Wie is Hij, deze Koning der ere? De HEERE van de legermachten, Hij is de Koning der ere.

In een persoonlijke oproep schrijft de zanger bij de video:
God van de legermachten, vraag je je misschien af. Wat is er gebeurd met de God van de Liefde? Nou, het wordt tijd dat de wereld een volledige kennis krijgt van de Heilige van Israël, de Here Zeba’ot, de HEER van de Legers! (Zie ook Exodus 15:3 Zacharia 14:3-4, Jesaja 6:3, Psalm 18:13-15, Openbaring 19:11-21).
Dit zijn schriftteksten die een God beschrijven die geen grapjes maakt of onzin spreekt, een God die het meent en oorlog voert met Zijn vijanden en de vijanden van Zijn Verbondsvolk vanwege Zijn Eeuwige LIEFDE voor ons! Zoals het geschreven staat is het een angstaanjagend iets om in de handen te vallen van de Schepper van het Universum Wiens genade en geduld we hebben uitgeput door ons ongeloof en regelrechte rebellie tegen een Meest Liefdevolle Schepper!

Wees de eerste die reageert op "Muziekvideo: Psalm 24, de Koning der ere komt"

Geef een reactie