Voetbalteam Kadima zoekt nieuw elan

Kadima in actie op een toernooi juni 2016 in Ede.

EDE | Het interkerkelijke voetbalteam Kadima zoekt extra versterkingen nu er komende maanden weer wedstrijden en toernooien op de agenda staan.

Er werd dit jaar niet veel gespeeld in de blauw-witte shirts van Kadima. Niet zelden zat een aanzienlijk deel van de selectie in Israël of elders in het buitenland. Maar komende tijd staan er weer wat voetbalactiviteiten op de agenda. Te beginnen met een oefenwedstrijd donderdag 15 november in Ede.

Juniorenteam

Het huidige seniorenteam van Kadima is vanaf 17 jaar. Maar een jonge voetballers staan te popelen om ook eens samen te gaan voetballen. Op het mailadres van Kadima (kadima@messianieuws.nl) hebben zich verschillende ouders van kinderen gemeld van onder de 16 jaar die graag in een juniorenteam zouden spelen. Bij meer interesse, ook van volwassenen die als trainer of leider willen fungeren, kan een dergelijk jeugdteam worden opgestart.

Kadima, ‘vooruit’ in het Hebreeuws, is een pro-Israëlisch voetbalteam dat in heel Nederland deelneemt aan (zaal)voetbaltoernooien en wedstrijden. MessiaNieuws is de shirtsponsor van het interkerkelijke team.

Meedoen? Stuur snel een berichtje naar de Facebookpagina van Kadima of per mail naar kadima@messianieuws.nl. Een shirt of trainingspak bestellen kan ook!

Wees de eerste die reageert op "Voetbalteam Kadima zoekt nieuw elan"

Geef een reactie